Paardekam Suspension
MX477
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
EK Motors
Derks MX Racing
Max Bikes
Bull SP
MX Shop Midden Nederland

MX Rookie Team klaar voor motorcross seizoen 2019

Het MX Rookie Team zal dit jaar uit twee rijders bestaan, namelijk Jeremy Knuiman 125cc en Damien Knuiman 85cc grote wielen.

MX Rookie Team klaar voor motorcross seizoen 2019

Boyd van der Voorn die de afgelopen jaren deel uitmaakte van ons team heeft de jeugdklasse verlaten en elders onderdak gevonden in een mooi team. Wij danken Boyd en zijn familie voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in de toekomst.

Wij zijn blij om mede te kunnen delen dat wij een nieuwe sponsor hebben, namelijk Harley Davidson.
Harley Davidson Amsterdam heeft het MX Rookie Team onder zijn vleugels genomen en zal samen met EcoMaxx Racing Fuels, Henstek Wijchen B.V. en Personal B.V. als hoofdsponsor optreden. Daarnaast kunnen we gelukkig weer rekenen op alle A-merken die ons ondersteunen. Ook erkende bedrijven leveren hun bijdrage om het Rookie Team te ondersteunen.

MB Tuning, VHM en HGS Exhaust Systems zorgen voor de perfecte motor. Twin Air zorgt voor de juiste luchtinvoer en koeling, Haan Wheels samen met Dunlop voor de juiste wielen en banden en Mister Shock Therapy, Bert van Keulen, heeft de vering op het juiste punt afgesteld. Dizz factory heeft al het stickerwerk verzorgd en het ziet er dan ook weer top uit.

Arai helmen, 100% brillen en handschoenen, Alpinestars, Gaerne, Leath en WLM Design zullen dit seizoen de kleding verzorgen.

De juiste onderdelen komen van de juiste leveranciers. Voor ons betekent dat JTX MX Racing, Motomaster Braking Systems, Hocoparts, Prox, Agealube smeermiddelen, Gently Care & Cleaning Products, TMV hun producten aan ons leveren.

Tramex B.V., Air liquide, Hewil Bedrijfswagens, Logistics Force, Het Vleespannetje, Technisch Isolatiebedrijf Nijmegen, Wido Kraanverhuur B.V., Verkroost scooters,  Braap, Holeshot, Metaalbedrijf Bernts B.V. zijn trouwe ondersteunende sponsoren.

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motor2000
JVL MX Parts
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
GT Team