Paardekam Suspension
MX477
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Honda
Derks MX Racing
Bull SP
Max Bikes

Kay Ebben aast op podium op thuiscircuit De Kuilen

Op 24 maart wordt op circuit De Kuilen in Langenboom de eerste ONK Motocross Solo van dit seizoen verreden.

Kay Ebben aast op podium op thuiscircuit De Kuilen

Meerdere rijders popelen van ongeduld om aan het seizoen te kunnen beginnen en daarvan is de 23-jarige Kay Ebben uit Wilbertoord een goed voorbeeld.

 

“De eerste ONK die voor afgelopen zondag in Emmen op het programma stond, moest worden verplaatst naar later in het jaar omdat door de vele regen de conditie van het circuit in Drenthe te slecht was”, zegt de crosser uit Wilbertoord. Voor hem staat op 17 maart de eerste wedstrijd voor de Dutch Masters in het Zeeuwse Axel op het programma. En een week later volgt in Mill de eerste ONK.

Thuiscircuit

“Circuit de Kuilen beschouw ik als mijn thuiscircuit en ik ben erg blij dat ik daar de eerste ONK mag rijden. Ik rijd er erg graag en altijd staan vele van mijn fans, familie en bekenden langs de baan. Dat geeft mij misschien wel een extra drive, ik kan daar altijd goed presteren, vooral als de baan er goed zwaar bijligt. Vorig jaar stond ik na afloop van de ONK in Mill op de hoogste trede van het podium en mocht ik 91 punten bijschrijven op mijn conto. Mede daardoor kon ik het ONK seizoen 2018 als tweede afsluiten. In de Dutch Masters reed ik ook naar een niet onverdienstelijke 28 plaats tussen vele wereldtoppers, in Mill kon ik ook de nodige punten pakken. Nogmaals wil ik benadrukken dat ik graag in Mill rijd op die prachtige baan! Het is ook heel erg jammer dat er na 14 april niet meer getraind mag worden, ik ken het circuit al van jongs af aan. Maar gelukkig gaan de jaarlijkse wedstrijden wel door zoals ik begrepen heb. Voor mij persoonlijk is het niet zo’n probleem dat ik daar niet meer mag trainen, ik ben in de bevoorrechte positie dat ik mogelijkheden heb om verder weg te gaan trainen, zelfs in het buitenland. Maar voor de Millse crossers die niet over die mogelijkheden beschikken is het een zware domper, zij kunnen nergens heen!”

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron: inMill


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motor2000
JVL MX Parts