Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Hogetex
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
Honda
MX Shop Midden Nederland
EK Motors
Max Bikes
Bull SP

Supercross Brabant maakt positieve start met Soper en Lefrancois als winnaars in 1 vs 1

De eerste dag van supercross Brabant in Rosmalen is op positieve wijze afgesloten.

Supercross Brabant maakt positieve start met Soper en Lefrancois als winnaars in 1 vs 1

De organisatie verloopt vlot en het publiek kreeg al mooie wedstrijden te zien, een echte opwarmer voor vanavond en morgen!

 

In de SX1 en SX2 klasse werden nog geen heats en finales verreden zoals vandaag wel het geval is, maar voor hun stond er een 1 tegen 1 competitie op het programma. Je kunt het al raden, dit zorgde voor spektakel! In de SX2 klasse wist Marcus Lee Soper de finale run te winnen voor Kade Walker terwijl Charles Lefrancois de SX1 klasse op zijn naam schreef voor Ludovic Macler.

 

Het was een druk bezette dag waarbij er vele klassen in actie kwamen. Zo zagen we in de hobby klasse Jeffrey Ganseman de finale winnen voor Jeremy Quirijnen en Jeffrey Albers. De 125cc klasse werd een prooi voor Martin Venhoda die alle drie de heats wist te winnen. Andrea Bonifacio werd tweede en de Nederlander Jesse Schel mocht als derde mee naar het podium.

 

Bij de open nationalen was de winst voor Rinie van Linden voor Ricky Nijs en Christoph Danz. Henk Pater was zeer sterk en won twee van de drie finales. Echter in de tweede finale kwam hij op spectaculaire wijze ten val waardoor hij noodgedwongen de wedstrijd moest verlaten en dus geen punten scoorde! Bekijk een fotosequence van zijn valpartij op de volgende link: https://www.facebook.com/henk.pater.505/videos/2285103891583764/

 

Bij de veteranen toonde Gertjan Vorstenbosch nog maar eens zijn ervaring en won twee van de drie heats, wat voldoende was voor de eindzege. Chris van Voorst werd tweede en Michel van der Horst sloot de dag af als derde!

 

Klik op de volgende link voor alle uitslagen:  https://speedhive.mylaps.com/Events/1621831

 

Vandaag en morgen wordt er nog volop gecrost in de Autotron in Rosmalen. Kaarten zijn aan de deur te koop. Voor meer informatie kunt u kijken op www.supercrossbrabant.nl

 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Motor2000
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
JVL MX Parts
VdLaarRacing
GT Team