Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
DWS Decals
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
Derks MX Racing
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Max Bikes
EK Motors

Handtekeningsessie met Herlings, Coldenhoff en van de Ven bij premiere The Hard Way to Win 3

Morgen, maandag 10 december, is de premiere van de bioscoopfilm ‘’The Hard Way to Win 3’’ in bioscoop Pathe in Eindhoven.

Handtekeningsessie met Herlings, Coldenhoff en van de Ven bij premiere The Hard Way to Win 3

De film laat zien wat het rijden van het wereldkampioenschap met zich mee brengt voor Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Nancy van de Ven maar ook wat de professionele teams van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing en Wilvo Yamaha MXGP ervoor moeten doen om hun rijders het hele jaar door te laten presteren!

Voordat de eerste voorstelling (19:00 uur) van start gaat is er een handtekeningsessie met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Nancy van de Ven en Arnaud Tonus in de bioscoop. Deze sessie zal beginnen om 18:30 uur en duurt tot 18:45 uur. Wil jij een handtekening, foto of poster? Kom dan morgen naar de handtekeningsessie!

Mocht u morgen de premiere bij willen wonen, reserveer dan nog snel een ticket. Er zijn er nog slechts een aantal, wacht dus niet te lang meer met bestellen! U kunt tickets bestellen op de volgende link: https://www.pathe.nl/film/24335/the-hard-way-to-win-3

 

 


 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
JVL MX Parts
Motor2000
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen