Paardekam Suspension
DWS Decals
VHS Tuning
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
MX477

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Max Bikes
Bull SP
Rekers Design
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
Honda

Nieuwe klasse: 125cc cup bij de MON

In 2019 zal er een nieuwe klasse op het programma staan op zondag, namelijk een klasse speciaal ingericht voor rijders met een 125cc motor!

Nieuwe klasse: 125cc cup bij de MON

Enige tijd geleden zijn de vernieuwingen voor het nieuwe seizoen kenbaar gemaakt, omdat we natuurlijk ieder jaar proberen te verbeteren. Een van de zaken die daarbij hoort, is de invoering van een nieuwe klasse: een 125cc cup! 

 

Om te voorkomen dat rijders met een 125cc een oneerlijke strijd moeten voeren in de MX2 klasse (met de toevoeging van de 250cc 2-takt), richten we een speciale klasse in. Deze is open voor alle 125cc rijders vanaf de leeftijd van 15 jaar. Rijders kunnen daarbij deze klasse als eerste, tweede of zelfs derde startbewijs kiezen. 

 

We willen de klasse zelfstandig laten starten, maar daarvoor moet er natuurlijk wel voldoende animo zijn! Dit is het geval wanneer er 30 startbewijzen in deze klasse zijn, en dat is op dit moment nog niet behaald. Wanneer er niet voldoende animo is, zal de klasse samenrijden met een andere klasse.   

 

Lijkt het je dus wat om van start te gaan in een klasse met alléén maar 125cc motoren, vraag dan hier vandaag nog je licentie aan!


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
GT Team
JVL MX Parts
Smits Bike Suspension
Motor2000
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar