Paardekam Suspension
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex
MX477
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
MX Shop Midden Nederland
Max Bikes
Derks MX Racing
EK Motors
Bull SP

Joris Koops blessure update

Halverwege juni kwam Joris Koops zwaar ten val waarbij hij onder andere zijn onderbeen op meer dan vijftien plaatsen brak, breuken in de knie opliep, het restant van de knie uit de kom raakte en alle banden af scheurde.

Joris Koops blessure update

Ondertussen is het 5.5 maanden na zijn operatie en gaat het herstel zeer langzaam. Joris loopt dan wel sinds een week zonder krukken maar de aan groei van het bot is zeer minimaal. Dat is ook te zien op de röntgenfoto's welke een week geleden zijn gemaakt. 

 

Het been net na het ongeval.

 

 

 

Het been nu.

 

 


Daarnaast is de knie door de afgescheurde knie- en kruisbanden ook nog zeer instabiel. Omdat de zorgen om het been groot waren, hebben de artsen zich tijdens de operatie volledig gefocust op het onderbeen. Daardoor konden de knie- en kruis banden niet gerepareerd worden. Vanwege de platen en pennen is het nu ook niet meer mogelijk om dit in de toekomst te repareren.

"Ondanks dat het herstel heel moeilijk gaat ben ik vooral blij dat mijn been er nog aan zit. De eerste week zag het er heel slecht uit waardoor opereren zelfs niet mogelijk was" aldus Joris "elke controle hoop je op goed nieuws van de arts maar dat valt, tot nu toe, elke keer tegen. Dat ik nu loop is mooi maar dat is puur door de platen en pennen." 


Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
JVL MX Parts
GT Team
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
Motor2000