Paardekam Suspension
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning
MX477

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
EK Motors
Derks MX Racing
Rekers Design
Max Bikes
MX Shop Midden Nederland
Bull SP

Voorlopig laatste Hard Way to Win een ‘complete motorcrossfilm’

Na het succes van The Hard Way to Win en The Hard Way to Win 2, waarin de weg van wereldkampioenen Jeffrey Herlings en Etienne Bax naar hun grootste successen werd beschreven, volgt maandag 10 december de première van The Hard Way to Win 3.

Voorlopig laatste Hard Way to Win een ‘complete motorcrossfilm’

Motorsport.com sprak met de makers.
 

Makers Arno van den Brink en Rick Heusschen willen met de derde film laten zien wat je als motorcrosser allemaal over moet hebben om te presteren in de sport. Dat gaat verder dan puur inzoomen op een coureur. “Dat is lastig, maar ook wel interessant”, zegt cameraman Heusschen. “Bij één persoon moet je in iemands verleden duiken en we hadden de twee besten al gehad. Daarnaast gebruik je oude beelden en ben je heel erg afhankelijk van wat anderen hebben. Nu is 80 procent eigen beeld, dus is de kwaliteit van de beelden wel beter.”


Het filmen begon eigenlijk direct na de derde MX2-titel van Herlings, waar de eerste film over ging, zo legt Van den Brink uit. “We zijn toen gestopt met Jeffrey na de winst van zijn titel in de USA, en dat was gelijk het beginpunt van de volgende film. We wilden echter wel een complete motorcrossfilm maken. Dat is in onze ogen het ultieme doel. Met Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Nancy van de Ven en de teams van Jacky Martens en Wilvo Yamaha kregen we die kans. Daar hebben we een verhaal omheen gebouwd.”

 

Mocht u aanstaande maandag 10 december de premiere willen bijwonen in Eindhoven, klik dan op de volgende link om kaarten te bestellen: https://www.pathe.nl/film/24335/the-hard-way-to-win-3

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 


 


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Motor2000
JVL MX Parts
GT Team