Paardekam Suspension
Crosshelmen 2
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
JVL MX Parts
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Rekers Design
Bull SP
Honda
Max Bikes
Derks MX Racing
EK Motors

Pol Motors en Alfa Suspension SX team maken line up bekend voor Zuidbroek

Net als in de voorgaande edities zal Pol Motors groots uitpakken tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek op 2,3 en 4 november.

Pol Motors en Alfa Suspension SX team maken line up bekend voor Zuidbroek

De Husqvarna en Suzuki dealer uit Harkema maakte onlangs al bekend dat ze met Harri Kullas aan de start gaan komen. Kullas reed afgelopen weekend een sterke MX of Nations en wist zevende en twaalfde te worden in het sterk bezette deelnemersveld. Naast Kullas zullen de Fransman Boris Maillard (SX1) en de Canadees Kade Walker (SX2) aan de start komen. Beiden zullen uitkomen op Suzuki en zijn al eerder in Zuidbroek geweest! Pol Motors is nog bezig met een vierde rijder en wanneer dit rond is, zullen we dit onmiddellijk naar buiten brengen!

Ook het Duitse Alfa Suspension SX team heeft haar line up bekend gemaakt voor Zuidbroek. Ze komen met drie rijders aan de start in de SX2 klasse en met twee in de SX1. Paul Haberland, Oliver Kaas en Daniel Wewera nemen de SX2 klasse voor hun rekening terwijl Fabian Romero en Frédéric Goul Jensen actief zullen zijn in de SX1.

Nu het evenement steeds dichterbij begint te komen, is de organisatie bezig om de puntjes op de i te zetten. Er volgen binnenkort nog meer topteams met grote namen waardoor het ook dit jaar weer een waar Supercross spektakel zal gaan worden!

 

Kijk voor meer informatie op www.dutchsupercross.nl
 


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Satink Motors
Peter van de Laar
MXN Motorcross Parts
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Motor2000
GT Team