Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
Max Bikes
Bull SP
Honda
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland

Gewijzigde circuit lay-out voor maiscross - AMBC Staphorst

Ondanks dat we ’t Wiede Gat al geruime beperkt kunnen gebruiken hebben we de afgelopen twee jaar toch een volledig clubkampioenschap kunnen organiseren op het gelegenheidscircuit aan de Wassebaliestraat in Staphorst.

Gewijzigde circuit lay-out voor maiscross - AMBC Staphorst

Echter na twee jaar met veel genoegen gebruik te hebben gemaakt van dit terrein is de maiscross dan toch echt het laatste evenement op dit circuit.

De AMBC-Staphorst is Jan Hofstede van Duntep Mobiele Bungalows veel dank verschuldigd voor het beschikbaar stellen van dit terrein en langs deze weg willen wij nogmaals hartelijk dank zeggen hiervoor.

Met dit terrein kon de AMBC haar leden, ondanks de moeilijke situatie rondom de crossbaan op ’t Wiede Gat, toch een waardig alternatief bieden.

De afgelopen dagen is er hard gewerkt om de baan te prepareren voor de allerlaatste wedstrijd op dit terrein, de AMBC Maiscross. De 2018 editie van de maiscross zal worden verreden op zaterdag 20 Oktober.

Om de maiscross te onderscheiden van de voorgaande wedstrijden heeft de crosscommissie besloten om het circuit nog een keer grondig aan te pakken en een behoorlijk gewijzigde lay-out te geven, derhalve zijn er de afgelopen dagen een aantal grote veranderen aangebracht. Komende week zullen deze veranderingen verder worden afgewerkt en is de baan klaar voor een mooie dag motorcross en – afsluiting op deze prachtige locatie.

Zorg dat je er bij bent, schrijf je snel in en weet je zeker van je eigen startnummer. Dit kan middels het inschrijfformulier op deze website.

Er kan ingeschreven worden in de volgende klassen:


 Pw50/50cc
 65cc
 85cc
 Hobbyklasse
 40+ klasse
 MX125 B
 MX250 B
 MX500 B
 MX2 A
 MX1 A

Je voorinschrijving word bij dit evenement zeer gewaardeerd door organisatie. Door je van te voren in te schrijven kunnen je gegevens van te voren worden ingevoerd. Bijkomend voordeel voor je zelf en mededeelnemers is dat er ’s morgens bij de inschrijving alleen nog maar betaald hoeft te worden en de afhandeling hiervan vlot kan verlopen zonder al te lange wachtrijen.

 

Voor meer informatie en foto's www.ambc-staphorst.nl

 


Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
JVL MX Parts
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Motor2000
GT Team
Peter van de Laar