Paardekam Suspension
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
Hogetex
MX477

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Honda
Max Bikes
Derks MX Racing
Rekers Design

2B1 Motorsport team contracteert Koen Gouwenberg voor 2019

Het 2B1 Motorsport team heeft een overeenkomst gesloten met Koen Gouwenberg voor seizoen 2019.

2B1 Motorsport team contracteert Koen Gouwenberg voor 2019

Samen zullen ze aan de start komen in het Open Nederlands Kampioenschap, Dutch Masters en verschillende EMX250 wedstrijden.

 

‘’De eerste test met het 2B1 motorsport team is erg goed bevallen en ik ben zeer blij dat ze me de kans geven om mij verder te ontwikkelen,’’ vertelt een enthousiaste Koen. ‘’We zullen er alles aan doen om de gestelde doelen te behalen. Door nu al met de voorbereiding te beginnen zal ik goed van start kunnen gaan in seizoen 2019.’’

 

Dankzij de ondersteuning van Kawasaki Nederland en haar andere partners is het mogelijk om het team op een professionele manier aan te pakken. ‘’Uiteraard zijn we heel blij dat we Koen hebben kunnen vast leggen voor seizoen 2019. In de korte tijd dat we met Koen bezig zijn zien we een zeer gedreven rijder die er alles voor overheeft om zichzelf te verbeteren. In korte tijd hebben we gezien waar Koen zijn sterke punten liggen, maar ook waar Koen zijn zwakke punten liggen. Samen met Koen hebben we een plan opgesteld voor volgend seizoen, onze doelstelling en streven zal zijn op de eerste plaats de Nederlandse titel in het ONK, ten tweede is ons streven om een top 10 eindklassering in de Dutch masters te behalen. Verder zullen we enkele EK wedstrijden gaan rijden om ervaring op te doen,’’ vertelt teammanager John van Wijk.

 

Het 2B1 Motorsport team en Koen Gouwenberg zullen hun voorbereiding op seizoen 2019 de komende maanden verder zetten zodat ze een frisse start kunnen maken.

 


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
GT Team
Smits Bike Suspension
JVL MX Parts
Peter van de Laar
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Motor2000