Paardekam Suspension
Motorhuis de Doelen 2
JVL MX Parts
Hogetex
Crosshelmen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Honda
Derks MX Racing
Rekers Design
Max Bikes
Bull SP

Inschrijving Dutch Supercross Zuidbroek 2018 geopend

De Dutch Supercross wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd in de Eurohal in Zuidbroek. De datum staat vast en het weekend van 2,3 en 4 november kan in uw agenda aangevinkt worden.

Inschrijving Dutch Supercross Zuidbroek 2018 geopend

Voor de rijders is de inschrijving vanaf nu geopend. Op vrijdag is het de beurt aan de DMX en op zaterdag en zondag komen de internationale rijders op het circuit. Er kan ingeschreven worden in de volgende klassen: 65cc, 85cc en SX2/125cc. De inters is op uitnodiging door de organisatie. U kunt zich inschrijven op de volgende link: http://dutchsupercross.nl/inschrijvingen/wrapper.php

 

De club is momenteel al druk in de weer om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Ook de gesprekken met de grote teams zijn al in volle gang. Vorig jaar wisten de Amerikanen Tyler Bowers en Justin Starling de supercross te winnen. Of dat ook dit jaar het geval is, gaan we zien maar er zal ongetwijfeld weer een zeer sterk deelnemersveld staan, vol met gemotiveerde rijders die de zege willen pakken.

 

Het circuit zal net als in de voorgaande jaren aangelegd gaan worden door Freddy Verherstraeten. De Belgische baanbouwer heeft enorm veel ervaring met het aanleggen van supercrossbanen en weet er dan ook ieder jaar weer iets technisch in te leggen.

 

In de komende weken zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen van de Dutch Supercross. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl

 


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Peter van de Laar
GT Team
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Motor2000
MXN Motorcross Parts
Satink Motors