Paardekam Suspension
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning
Hogetex
Crosshelmen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Max Bikes
Bull SP
Honda
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing
EK Motors
Rekers Design

Open Clubwedstrijd MC-NH Wieringerwerf Zondag 17 juni 2018

Aankomende zondag rijden we in Wieringerwerf voor onze tweede clubwedstrijd van 2018. Om het dit jaar nog leuker te maken hebben we een aparte Dames en Hobby / opstapklasse.

Open Clubwedstrijd MC-NH Wieringerwerf Zondag 17 juni 2018

Klassen: 50 cc mini – 65 cc Laag / Hoog, 85 cc Laag / Hoog – MX2-2takt – MX2 4takt – Superklasse – Masters/Veteranen – Dames – Hobby / opstapklasse

 

Dagindeling:
Inschrijving vanaf 9:00 – 10:00,
Training 10:30 en
aanvang wedstrijd 12:30.

 

Dames klasse (NIEUW):
Voor dit seizoen hebben we een nieuwe aparte Dames klasse! Op deze manier hopen we meer dames aan de start te krijgen en ook de doorgroei vanuit de jeugdklasse beter aan te laten sluiten. Mocht je als snelle dame mee willen rijden bij de andere klasse, dan mag dat natuurlijk ook. Mochten jullie nog meer dames weten die rijden. Nodig iedereen uit om deze wedstrijd mee te rijden, hoe meer dames hoe beter!

 

Hobby / Opstapklasse (NIEUW):
Ook hebben wij en speciale hobby / opstapklasse. Hiermee bieden we de mogelijkheid om ook beginnende rijders of als je gewoon willen rijden zonder de druk van de snelle rijders, mee te laten doen aan deze wedstrijd. Dus wil je gewoon een keer mee doen, heb je minder ervaring of hoeft het niet op hele hoge snelheid, je bent van harte uitgenodigd om mee te rijden bij de nieuwe hobby / opstartklasse. Zorg er wel voor dat je van te voren een KNMV (dag) verzekering heb afgesloten, dit kunnen we niet op deze dag zelf verzorgen. Nog geen KNMV verzekering aangevraagd, zie: KNMV Verzekering
 

120% regeling (NIEUW):
Om het voor iedereen veiliger en leuker te maken hebben wij voor 2018 een nieuwe regel. Omdat we afgelopen jaren grote snelheidsverschillen zagen binnen een klasse en dit onveilige situaties opleverden, willen we dat dit jaar anders aanpakken. Iedereen die tijdens de training langzamer rijd dan 120% van de snelste rondentijd in zijn of haar klasse wordt overgeplaatst naar de hobby / opstapkassen. Deze regel is van toepassing op alle klassen mx2 of hoger. Voorbeeld: Is de snelste rondentijd in de training 1:30 van de snelste rijder in jouw klasse, dan mag jou snelste rondentijd niet langzamer zijn dan 1:48. Als de snelheidsverschillen te groot zijn, levert dit zowel onveilige situatie voor de snelle als langzamere rijder op! Na de training kan je bij de tijdswaarnemingswagen zien wie er is overgeplaatst naar de hobby / opstartklasse.

 

Adres:
Oostermiddenmeerweg 24
1771 RR Wieringerwerf

 

Meer informatie:
Voor meer informatie zie onze website www.mc-nh.nl


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motor2000
Peter van de Laar
VdLaarRacing
MXN Motorcross Parts
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Smits Bike Suspension