Paardekam Suspension
Crosshelmen 2
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Max Bikes
Rekers Design
EK Motors
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Honda

Marc de Reuver: Ik ga Adam Sterry terug op het juiste pad zetten

Marc de Reuver zal vanaf nu de begeleiding van de Brit Adam Sterry op zich nemen.

Marc de Reuver: Ik ga Adam Sterry terug op het juiste pad zetten

Sterry trainde de afgelopen vijftien jaar onder de hoede van de RMJ Academy in Engeland maar zal per direct een andere richting op gaan.

 

Na de Grand Prix van Engeland, waarbij Sterry bevangen raakte door de hitte, is de beslissing vanaf Sterry zijn zijde genomen om te stoppen met de RMJ Academy en een nieuwe weg in te slaan.

 

De Reuver wist vorig jaar samen met Pauls Jonass de wereldtitel in de MX2 klasse binnen te halen. Dit jaar begon hij als trainer van Jed Beaton en Ruben Fernandez binnen het F&H Racing team. Sterry koos ervoor om met zijn eigen trainer verder te gaan maar is hier nu van terug gekomen en gaat ook met de Reuver werken. Samen met Beaton wist de Reuver al een podiumplaats te behalen in de Grand Prix van Portugal en voordat hij geblesseerd raakte stond hij op een knappe vijfde plaats in de tussenstand van het wereldkampioenschap MX2.

 

‘’Adam traint vanuit Engeland maar ik ben van mening dat je in Nederland of Belgie moet zitten omdat het hier allemaal gebeurd. Hier zit je dicht bij het vuur en het team heeft ook haar basis in Nederland dus dat werkt allemaal een stuk makkelijker. Adam heeft een moeilijke periode achter de rug waarin hij de juiste weg is kwijt geraakt. Ik ga hem op het rechte pad zetten en ik ben er van overtuigd dat hij nog gaat verrassen dit jaar,’’ vertelt een enthousiaste Marc de Reuver.

 


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motor2000
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
GT Team
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
MXN Motorcross Parts