Paardekam Suspension
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex
Crosshelmen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Rekers Design
Honda
Bull SP
Derks MX Racing
Max Bikes

Woensdag 13 juni open clubwedstrijd vanaf 125cc Deurne

Dit jaar gaat MC Deurne het heel anders proberen met de open clubwedstrijden.

Woensdag 13 juni open clubwedstrijd vanaf 125cc Deurne

Zoals iedereen inmiddels al weet is het erg moeilijk om nog een open clubwedstrijd te organiseren in de weekenden vanwege de overvolle KNMV/MON kalenders, vandaar dat we gaan verplaatsen naar de woensdag avonden.
De opstapwedstrijdjes vonden al plaatst op woensdagavond dus waarom niet combineren, gezellig nog meer toeschouwers voor dit evenement. Afgelopen woensdag hebben we de eerste jeugdwedstijd en opstapwedstrijd gehad en dat was een super leuk evenement.
Om een geheel programma af te draaien op een avond is erg veel dus we splitsen de wedstrijden in jeugd en volwassenen. Kan men ook eens op zijn gemak komen kijken bij de andere klassen.
Inschrijving voor alle wedstrijden is geopend:
WEDSTRIJDSCHEMA 2018 (wat nog gaat plaats vinden)
woensdag 13 juni VOLWASSENEN
Woensdag 27 juni JEUGD
Woensdag 4 juli VOLWASSENEN
Woensdag 11 juli JEUGD
Woensdag 18 juli VOLWASSENEN
Schrijf je z.s.m. in. Let wel! mocht je onverwacht niet kunnen meld je dan altijd ruim op tijd af via wedstrijden@mcdeurne.nl
Jeugd; trainen van 16.00 tot 17.30 en dit zal in blokken plaats gaan vinden omdat we rijders hebben die de halve baan gaan rijden en we de transponders moeten testen, vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden
Volwassenen; Vrij trainen van 16.00 uur tot 17.30 (er zal in groepen getraind worden om de transponders te testen) en vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden.
Daarnaast gaan we dit jaar een MON wedstrijd organiseren voor Volwassenen. Dit gebeurt in het eerste weekend van de bouwvakvakantie – 22 juli 2018. Dit is op initiatief van actieve MON rijders binnen onze club die deze wedstrijd ook mede organiseren, William en Johan Thijssen.
Direct inschrijven zowel voor jeugd /opstap jeugd als volwassenen via https://mcdeurne.nl/inschrijven-open-clubwedstrijden/
Kijk ook even of je startnummer nog vrij is en leg het vast voor 2018

Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
GT Team
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motor2000
MXN Motorcross Parts