Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Hogetex
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

ONK Zijspancross en Quads in Lochem live op internet te zien

Aanstaande zondag wordt de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap zijspancross en quads verreden op het bosrijke circuit van Lochem.

ONK Zijspancross en Quads in Lochem live op internet te zien

Zoals ieder jaar is dit een fantastische start van het seizoen en dat zal dit jaar niet anders zijn omdat de volledige wereldtop in de zijspancross aan de start zal komen.

 

U hoeft niets van deze wedstrijd te missen want vanaf 11:00 uur t/m 18:00 uur is de wedstrijd in Lochem live op internet te zien. Motocrossplanet, Toonen Event Support en de KNMV hebben de handen ineen geslagen zodat alle zijspan en quadliefhebbers die niet in Lochem aanwezig kunnen zijn, niets van deze eerste wedstrijd hoeven te missen. Alle manches van het NK en het ONK Zijspancross en Quads zullen live uitgezonden worden.

 

‘’Door deze livestream willen we enthousiaste fans de mogelijkheid bieden om de wedstrijd te volgen wanneer ze er niet bij kunnen zijn. Dankzij een aantal enthousiaste bedrijven hebben we de kans gekregen om in Lochem live te gaan. We zijn ze hier zeer dankbaar voor en we hopen nog een aantal enthousiaste partners te kunnen vinden zodat we meer wedstrijden van het Open Nederlands Kampioenschap kunnen laten zien. Na de wedstrijd in Lochem zal alles bekeken worden en gaan we kijken wat het plan voor de rest van het seizoen is. De intentie is absoluut om dit vaker te doen en we zijn er druk mee bezig om dit te realiseren,’’ vertelt Arno van den Brink (Promotor ONK Zijspancross/Quads).

 

Dankzij de volgende bedrijven is het mogelijk om de livestream in Lochem te realiseren:

 

-Thoma machineonderhoud

-R2R Store Eindhoven

-Reiger Suspension

-WSP Racing

-Dalcai Groep

-CRQF

-Enzerink

-Acerbis

-Goldspeed

-Kellerman Quadtraining

-Bull uitlaatsystemen

-Twin Air

 

De livestream van de wedstrijd in Lochem is zondag 4 maart te volgen op www.motocrossplanet.nl en www.knmv.nl

 


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
JVL MX Parts
Smits Bike Suspension
Motor2000
Motorcentrum Eibergen
VdLaarRacing
GT Team
Peter van de Laar