Paardekam Suspension
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
JVL MX Parts
BT Motorsport
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Rekers Design
Derks MX Racing
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Honda
Max Bikes

Lars Griekspoor maakt rentree tijdens laatste ONK MX2 in Boekel

Aankomend weekend wordt in Boekel de laatste wedstrijd meetellend voor het Open Nederlands Kampioenschap MX2 verreden.

Lars Griekspoor maakt rentree tijdens laatste ONK MX2 in Boekel

Bij deze wedstrijd zal Lars Griekspoor na lang blessureleed zijn rentree maken in wedstrijdverband. Na een sterk begin van het seizoen ging het op zaterdag 17 juni tijdens de jaarlijkse motorcross in Nieuw  Vennep mis met Lars. Tijdens de start van de eerste manche kwam hij in aanraking met een andere rijder en kwam ten val.

 

In eerste instantie stond de Husqvarna-rijder op en probeerde zijn weg te vervolgen. Dit bleek door de pijn niet te gaan en na enkele ronden verliet Lars de wedstrijd. Er volgde een bezoek aan het ziekenhuis waar een gebroken kuitbeen, ter hoogte van zijn enkel, werd geconstateerd. Na zes weken in het gips te hebben gezeten, ging Lars ter controle terug naar het ziekenhuis maar daar kreeg hij slecht nieuws. Het bot was van elkaar af gaan staan en er was geen kalk aangemaakt. Dankzij trainer Marc de Reuver kon hij de volgende dag al in een ziekenhuis in België terecht en werd meteen door Dr. Claes geopereerd. Opnieuw moest Griekspoor vijf weken in het gips waarna hij begon met trainen onder leiding van fysiotherapeut Jan Spooren.

 

Na vier weken intensief trainen mocht Lars de motortraining hervatten en hoewel dat in het begin nog zeer onwennig was, ging alles keurig volgens planning. Na een lange weg zal Lars dit weekend tijdens de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Boekel weer aan de start staan.  “Ik kijk al weken uit naar deze wedstrijd en heb er enorm veel zin in,” aldus Lars.


6D
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motor2000
MXN Motorcross Parts
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Satink Motors
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
GT Team