Paardekam Suspension
Motorhuis de Doelen 2
BT Motorsport
VHS Tuning
JVL MX Parts
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
Max Bikes
Derks MX Racing
MX Shop Midden Nederland
Rekers Design
EK Motors
Bull SP

MON wedstrijden van dit weekend

De nog te verdelen NK-punten worden steeds schaarser. Dit weekend zijn er gelukkig nog een flink aantal verkrijgbaar in Heeswijk, dat daarnaast nog wat extras te bieden heeft.

 MON wedstrijden van dit weekend

Het programma van het ProX NK Jeugdmotorcross daar is namelijk aangevuld met een unieke klasse speciaal voor Junioren (MX 2 + MX Open). Ook de Vrije klasse staat op het programma, net als Kids and Sidecars. 

 

Zondag wordt het voor de Junioren pas echt serieus, als de MX Open-rijders in actie komen voor het 24MX NK Nationale motorcross. Ook de MX 2 + Open Senioren, MX 2 + Open Inters en Quad Junioren/Senioren kunnen dan kampioenspunten verdienen.

 

Een week later rijden de Dames, Veteranen, MX 2 Junioren, MX 2 Nationalen, Zijspannen en Quad Inters/Nationalen op hetzelfde circuit. Voor de meeste klassen betreft het dan de laatste wedstrijd van het seizoen!

 

Meer informatie over de crosswedstrijden in Heeswijk vind je via onze online kalender

 

Ontknoping Regio Noord in Heerde

 

De Regiocompetitie Noord wordt zondag beslecht in Heerde.

 

Alle reguliere regioklassen mogen daar van start. MSV-NOV Heerde organiseert tegelijkertijd een Openbekercross. Inschrijven kan nu al via deze link (per abuis m.u.v. de Dames) of op de dag zelf in de kantine van 08:00 tot 09:00 uur. De trainingen beginnen om 09:30 uur.

 

TT-circuit Assen decor laatst ZAC-race

 

Op het TT-circuit in Assen vindt maandag de laatste slag van de ZomerAvondCompetitie plaats.

 

Daar kun je nog aan meedoen! Beschik je niet over de nodige papieren of ervaring, maar wil je wel eens met jouw motor het circuit op? Meld je dan aan voor een (of meer) Vrij rijden-sessie(s), die onlangs aan het programma zijn toegevoegd. Voor een paar tientjes kun je dan deel uitmaken van dit wegracespektakel. Komen kijken is gratis!

 

Meer weten of inschrijven? www.rszmotorsport.nl.


Twin Air
6D

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Satink Motors
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Motor2000
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
MXN Motorcross Parts