×5
 
Paardekam Suspension
Hogetex
JVL MX Parts
BT Motorsport
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
SKS Process Components
VH Special Exhaust
Honda
Derks MX Racing
Max Bikes
Ladessa
Rekers Design
EK Revisie
MX Shop Midden Nederland

CMS / vd Laar Racing open clubwedstrijd 15 oktober 2017 M.C. Deurne

Zondag 15 oktober zal de CMS / v.d Laar Racing openclubwedstrijd verreden worden bij M.C. Deurne in Deurne. Het circuit van M.C. Deurne “Galgenberg circuit” is een zwaardere zandbaan.

CMS / vd Laar Racing open clubwedstrijd 15 oktober 2017 M.C. Deurne

De clubwedstrijd is een open clubwedstrijd, dat wil zeggen dat iedereen deel mag nemen mits in het bezit van KNMV of MON licentie. 
 
M.C. Deurne werkt met voorinschrijving op de dag zelf kan niet meer ingeschreven worden.
 
De quad klasse moet bestaan uit minimaal 10 rijders om deze klasse deel te laten nemen, ook bij de solorijders bestaat de mogelijkheid dat de wedstrijdleiding klasse samenvoegt om een voldoende gevuld startveld te krijgen. Mochten er veel wedstrijdrijders MX1/MX2 inschrijven dan wordt deze klasse gesplitst !
 
Let op : Vol = Vol (40 rijders per klasse : 50-65cc (grote baan, de helft) / 85cc / Quad klasse / MX2 hobby / mx1-veteranen / startbewijs MX1 en MX2. Voor de eerste 3 rijders van de jeugdklasse zijn er bekers.
 
Beperk uw snelheid op de paden naar het circuit toe zodat we geen overlast veroorzaken. Wij vragen iedereen vriendelijk om hun afval mee naar huis te nemen. Op het terrein zijn toiletvoorzieningen, en de catering is aanwezig maar overnachten is niet mogelijk. Ook is het niet toegestaan om met pitbikes rond het circuit te rijden. 
 
Inschrijven voor de wedstrijd betekend ook dat je in 1 klasse moet vlaggen (training, 1ste manche en 2de manche) voor de andere klassen. Vlaggerslijsten worden op de wedstrijddag bekend gemaakt. Ga kijken waar je moet staan en zorg dat je op tijd op je post bent zodat je collega crossers niet onnodig laat wachten….
 
Na al deze informatie rest ons jullie te vragen om in te schrijven, dit kan tot zaterdag 14 oktober 12.00 uur s ’middags.
 
Aanvang 15 oktober 2017: aanmelden tussen 8 en 9 uur daarna wordt zo snel mogelijk gestart met trainen.
 
Wij wensen jullie een fijne en sportieve wedstrijddag. 
 
Twin Air
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
VdLaarRacing
Motor2000
Motorcentrum Eibergen
Peter van de Laar
Satink Motors
MXN Motorcross Parts
Smits Bike Suspension