Paardekam Suspension
BT Motorsport
JVL MX Parts
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
Derks MX Racing
EK Motors
Bull SP
Max Bikes
MX Shop Midden Nederland
Rekers Design

Michel Hoenson aan het woord over zijn seizoen

Het is weer de hoogste tijd om te vertellen hoe de afgelopen periode voor mij gelopen is.

Michel Hoenson aan het woord over zijn seizoen

Via mijn facebook pagina post ik ook regelmatig updates, dus als u het leuk vind kunt u mij daar ook op volgen door middel van vrienden op Facebook te worden!

 

Op 10-06 was de ONK MX1 in Son, hier werd ik 12e. Bij de ONK MX1 in Westerbork 02-07 werd ik 9e. En in lelystad op 08-07 12e. Met nog een knie die niet pijn vrij is toch mooie strijd kunnen leveren.

 

Na deze wedstrijden kreeg ik een uitnodiging van de KNMV om te starten tijdens de Finale van de Dutch masters tijdens de Zwarte cross, dit was een hele eer. Naar dit evenement kwamen 220.000 bezoekers en als wij moesten rijden stond er wel 4 rijen dik publiek langs de baan. Tijdens deze wedstrijd heb ik mijn eerste Dutch Masters punten behaald en ben ik 21e geworden.

 

De periode daarna hebben we ook zeker niet stil gezeten en afgelopen weekend heb ik mijn eerste EK(!) gereden in Lommel! Ik reed in de EMX300 klasse op een 250cc 2-takt KTM. Heel anders dan de motor waar ik normaal op rij dus dat was even wennen. Op zaterdag reden we met 48 man in de baan waarvan er maar 40 mee mochten doen aan de wedstrijden. Ik had een 27e tijd dus kon een mooi plaatsje uitzoeken aan het starthek. In de manche’s werd ik 26e en 32e.


Ik heb super veel geleerd en vond het erg mooi om mee te maken!

 

Op het moment dat ik dit bericht schrijf zit ik in de bus en ben ik onderweg naar Zwitserland voor mij 2e EK. Dankzij highlightsreklame.nl uit Winkel staat de bus er vanaf nu ook strak bij, alle sponsoren staan er op! (Zie foto). Ik ga weer enorm mijn best doen en laat natuurlijk weten hoe het gegaan is.

 

Als ik terug kom zal ik meteen door gaan naar Delfzijl waar ik samen met 2 andere mensen les geef tijdens de jaarlijkse trainingsweek van MC-NH!


6D
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
MXN Motorcross Parts
VdLaarRacing
GT Team
Satink Motors
Motor2000