Paardekam Suspension
BT Motorsport
Motorhuis de Doelen 2
JVL MX Parts
Jan Postema
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
SKS Process Components
Ladessa
Rekers Design
EK Revisie
MX Shop Midden Nederland
Max Bikes
Honda
Outlaw Racing
Derks MX Racing

Nationale motorcross Venlo-Blerick op Hemelvaartsdag 25 mei

Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei vindt er op Motorcrosscircuit Zaarderheiken een nationale motorcrosswedstrijd van de MON plaats.

Nationale motorcross Venlo-Blerick op Hemelvaartsdag 25 mei

Aan de start verschijnen de MX2 Inters, MX2 Nationalen, MX2 Senioren, Veteranen en de Dames. In deze klassen rijden ook eigen leden mee, o.a. Rico Schell, Marcus Bush, Jordy Schapendonk, Kevin Bucks, Bart Langenberg en Millie Welters in de dames klasse, hun gaan proberen de eer hoog te houden voor onze vereniging!

Er is het afgelopen jaar veel werk verzet op het motorcrossterrein, met als resultaat een nieuw clubgebouw. Het is duidelijk te zien dat door MCVB hard aan de weg getimmerd wordt om voor nu en in de toekomst een mooie trainings- en wedstrijdlocatie te kunnen huisvesten met de juiste faciliteiten. ‘Inmiddels zijn we al 5 jaar open op deze locatie en hebben in 2015 zelfs een internationale wedstrijd georganiseerd’, aldus voorzitter Ronald van Teijlingen. De ‘eerste steen’ werd zaterdag 1 april onthuld door oud wethouder Piet Janssen, ‘Een eer die mij ten deel viel’, aldus wethouder Janssen.

De motoren zullen na het weekend weer startklaar worden gemaakt om op donderdag weer aan de start te kunnen verschijnen. De trainingen beginnen om 9:00 uur en de wedstrijden zullen omstreeks 11:00 uur van start gaan. We hopen sportieve en spannende wedstrijden te mogen aanschouwen en heten jullie van harte welkom op ons circuit.

Adres: Newtonweg 9, Venlo – Blerick

foto: Bart Langenberg in actie op Circuit Zaarderheiken


 

Resa Racing
Twin Air

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Smits Bike Suspension
Motor2000
Satink Motors
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
Galvin
Wim Kroon Import