Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Pro Carbon
Robbe Motoren
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Motorcentrum Eibergen
Volleberg Motorsport
VHM
MXN Motorcross Parts
Rino Trading
HGS Exhaust Systems
Solva Suspension

Jens Getteman wint ADAC Masters in Furstlich Drehna, podium voor Cyril Genot

Jens Getteman heeft de eerste wedstrijd van de ADAC Masters Series in Furstlich Drehna weten te winnen.

Jens Getteman wint ADAC Masters in Furstlich Drehna, podium voor Cyril Genot

Getteman won de eerste manche en had aan een achtste plaats in de tweede manche voldoende om de eindzege te pakken. Tanel Leok werd achter Getteman tweede met een 10-1 in de manches voor Dennis Ullrich 5-3. Stefan Kjer Olsen en Karlis Sabulis maakten de top vijf compleet. De Belg Cedric Grobben werd zestiende in de daguitslag met een 19-13 in de manches. Ook waren er twee punten voor Dietger Damiaens met een negentiende plaats in de tweede manche.

Bij de youngsters was er een dubbelslag voor Rene Hofer. Glen Meier werd tweede (2-2)  en Cyril Genot mocht als derde plaats nemen op het podium met een 4-4 in de manches. De Belg Jarni Kooij werd met een zeventiende plaats in de eerste manche 23ste in de daguitslag.

In de 125cc klasse was er een dubbelslag voor Simon Langenfelder. Rasmus Pedersen werd tweede (3-2) voor Mike Gwerder (2-3). De Belg Liam Everts kwam in beide manches als zesde over de finish en dit was ook zijn resultaat in de daguitslag.

Edvards Bidzans is de eerste leider in de 85cc na een dubbele manchezege. Andreas Krogh Jensen legde met tweemaal een derde plaats beslag op een derde plaats voor Lucas Bruhn (2-5). De Belgen Lucas Coenen en Yoran Moens eindigden als twaalfde en dertiende.

Klik op de volgende link om alle uitslagen te bekijken: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2019/fuerstlich-drehna-7295/


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Parts
Acerbis4You
van Dijck MX Products
Honda Nieuws Internationaal
Pro MX Racing
Stoxon