Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Pro Carbon

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Solva Suspension
Rino Trading
MXN Motorcross Parts
HGS Exhaust Systems
Volleberg Motorsport
VHM
Motorcentrum Eibergen

Ga voor een toekomst in de motorcross met Yamaha en geef je op voor de YZ bLU cRU FIM Europe Cup

Stel je voor dat jouw zoon of dochter vanaf een jonge leeftijd ondersteuning krijgt van Yamaha Motor Europe.

Ga voor een toekomst in de motorcross met Yamaha en geef je op voor de YZ bLU cRU FIM Europe Cup

Stel je voor dat ze de kans hebben om samen te rijden en te leren van de beste rijders ter wereld. Stel je voor dat je kunt rijden tijdens de MX of Nations. Kun jij je dit voorstellen? De realiteit van deze droom is dichterbij dan je denkt. Als jouw kind op een YZ65, YZ85 of YZ125 rijdt in een nationaal kampioenschap in Europa, dan is de YZ bLU cRU FIM Europe Cup het juiste platform voor je!

Binnen deze drie klassen hebben drie getalenteerde jongelingen de kans om in 2020 ondersteunt te worden door Yamaha. Er is nog tijd om je op te geven voor deze geweldige cup! Veertig rijders per klasse krijgen de kans om in oktober van start te gaan in het bijprogramma van de MX of Nations in Assen! De top drie per klasse + nog twee wildcard rijders worden uitgenodigd voor de bLU cRU Masterclass, die eind volgend jaar georganiseerd wordt!

Bij de Masterclass krijgt de beste 125cc rijder een contract van Yamaha om van start te gaan in het EMX125 kampioenschap en ook de beste 65cc en 85cc rijder krijgen ondersteuning voor seizoen 2020.

De inschrijving voor dit prachtige programma sluit op 28 februari! Schrijf je nu snel in: https://www.yamaha-racing.com/yz-blucru-cup/register


TMV
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Stoxon
van Dijck MX Products
Acerbis4You
Pro MX Racing
DWS
Pro MX Parts
Honda Nieuws Internationaal