Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
X brand
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Solva Suspension
Rino Trading
VHM
Volleberg Motorsport
MXN Motorcross Parts
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems

Brett Metcalfe verlengt contract met Penrite Honda

Brett Metcalfe heeft zijn contract met het Penrite Honda team met een jaar verlengt. Het Penrite Honda team is een zeer succesvol team in Australiƫ waarvoor Justin Brayton de laatste drie seizoenen de Australische supercrosstitel binnen heeft weten te halen.

Brett Metcalfe verlengt contract met Penrite Honda

Metcalfe wist onlangs achter Brayton tweede te worden in het Australisch Supercross Kampioenschap. Ook in de outdoors was Metcalfe verschillende keren op het podium te vinden.

‘’Om een wedstrijd van het Australisch Supercross Kampioenschap te winnen was belangrijk voor mijzelf en het team. Ik heb een vertrouwensband opgebouwd met het team. Na 18 jaar overzees te hebben gereden, ben ik blij dat ik weer terug in eigen land ben. Voor ons was de bonus dat we tweede zijn geworden in het Australisch Supercross kampioenschap. We hebben dit jaar laten zien dat we met deze nieuwe motor competitief kunnen zijn in motorcross en we zijn dan ook verschillende keren op het podium geeindigd. Als team waren we niet constant genoeg dit jaar maar hier hebben we voor het tweede deel van het seizoen aan gewerkt waardoor we in het supercross kampioenschap alles om hebben weten te draaien.’’


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Pro MX Racing
Pro MX Parts
Acerbis4You
Honda Nieuws Internationaal
DWS
van Dijck MX Products
Stoxon