Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
X brand

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Motorcentrum Eibergen
Rino Trading
HGS Exhaust Systems
MXN Motorcross Parts
Volleberg Motorsport
VHM
Solva Suspension

Dean Ferris terug naar Amerika in 2019

Dean Ferris, die dit jaar zijn derde Australische motocrosstitel oprij pakte, heeft bekend gemaakt dat hij volgend jaar volledig in Amerika zal gaan rijden.

Dean Ferris terug naar Amerika in 2019

Dit betekent dat de rijder van het CDR Yamaha Monster Energy Team zijn Australische titel niet zal verdedigen.

 

Voor welk team Ferris zal gaan rijden is op dit moment nog niet bekend. Hij zal in 2019 niet starten in het Amerikaans Supercross Kampioenschap maar zal zich volledig toeleggen op het rijden van de outdoor nationals.

 

‘’Het is geen geheim dat ik de laatste twee jaar geprobeerd heb om een contract in Amerika te krijgen. Ik heb altijd de inspiratie gehad om terug te gaan en nu is het de tijd om dit te doen. In de laatste drie jaar die ik in Australie heb gereden, ben ik gegroeid als rijder en heb ik veel van het CDR Yamaha team geleerd. Ik denk dat ik er klaar voor ben om te gaan. Ik heb besloten om mijn contract met het team niet te verlengen en mijn opties voor Amerika ga bekijken. Ik heb nog geen team maar ik ben er 100 procent klaar voor en ik neem mijn familie mee naar Amerika,’’ vertelt Dean Ferris.

 

Ook kwam het nieuws naar buiten dat Ferris geen deel uit zal maken van Team Australie tijdens de MX des Nations omdat deze wedstrijd samen valt met de tweede wedstrijd om het Australisch Supercross Kampioenschap in Coolum.


TMV
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
DWS
Pro MX Racing
van Dijck MX Products
Acerbis4You
Stoxon
Honda Nieuws Internationaal
Pro MX Parts