Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
Robbe Motoren
DP Racing

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
HGS Exhaust Systems
Rino Trading
MXN Motorcross Parts
VHM
Motorcentrum Eibergen
Solva Suspension
Volleberg Motorsport

Succesvolle operatie voor Todd Waters

Todd Waters van het HRC Honda team heeft in Riga, Letland een succesvolle operatie aan zijn rechter sleutelbeen ondergaan.

Succesvolle operatie voor Todd Waters

Waters brak deze afgelopen zaterdag in de kwalificatieheat van de MXGP in Kegums. Tijdens de operatie, die zo’n twee uur in beslag nam, werd er een plaatje met acht schroeven gebruikt om de breuk te herstellen. Waters reist nu terug naar Nederland, waar hij aan zijn herstel gaat werken.

 

Commentaar Todd Waters: ‘’Ik ben heel teleurgesteld over hoe het weekend is gegaan. In de kwalificatieheat was ik de zenuwen eindelijk kwijt en begon ik iets te laten zien. Het is jammer maar we zijn ondertussen geopereerd en ik ben nu klaar om terug naar Nederland te gaan. Het gaat gelukkig maar om een sleutelbeen, dus dat is niet het einde van de wereld. Mijn vriendin is fysiotherapeut en vliegt nu vanuit Australie naar Nederland om mij te assisteren. Ik heb veel steun aan het team gehad want ze kwamen meerdere keren langs in het ziekenhuis, om er zeker van te zijn dat alles onder controle was. Hierdoor voel ik me thuis en welkom in de Honda familie.

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
MXN
Airfiltercleaner
Acerbis4You
van Dijck MX Products
VH Special Exhaust
Stoxon
Pro MX Racing
Honda Nieuws Internationaal