Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
DP Racing
Relexz
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Motorcentrum Eibergen
Solva Suspension
Rino Trading
HGS Exhaust Systems
Volleberg Motorsport
VHM
MXN Motorcross Parts

Herlings en Coldenhoff strijden in tweede manche voor zege in Hawkstone Park

Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff hebben ook in de tweede manche van de internationale wedstrijd in Hawkstone Park een mooie strijd uitgevochten om de eindzege.

Herlings en Coldenhoff strijden in tweede manche voor zege in Hawkstone Park

Coldenhoff reed ronde na ronde aan de leiding maar in de slotfase was het toch Herlings die toe sloeg en de manche winnend af wist te sluiten. Coldenhoff zette in de slotfase de aanval nog in maar kwam net tekort en werd tweede voor Gautier Paulin. Tommy Searle en Evgeny Bobryshev maakten de top vijf compleet op het zandcircuit.

Max Anstie die in de eerste manche derde werd kwam in de beginfase ten val en verdween later uit de wedstrijd. Yentel Martens en Sven van der Mierden wisten zevende en tiende te worden. Van der Mierden had in de eerste manche zijn hand bezeerd maar reed toch een sterke wedstrijd en finishte als tiende. Ook Lars van Berkel was in de top vijftien te vinden en kwam als dertiende binnen.

Pauls Jonass wist de tweede manche op zijn naam te schrijven voor Thomas Kjer Olsen en Adam Sterry. Davy Pootjes sloot de manche af als zesde, twee plaatsen voor Jago Geerts die achtste werd. Lars Griekspoor was in deze manche in de top 20 te vinden en finishte als achttiende terwijl Marcel Conijn ditmaal genoegen moest nemen met een 22ste plaas
plaats.

 

Uitslag 2de manche MX1                                                      

 

Totaaluitslag MX1

 

Uitslag 2de manche MX2

 

Totaaluitslag MX2

 


Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Acerbis4You
Airfiltercleaner
Honda Nieuws Internationaal
MXN
Stoxon
VH Special Exhaust
van Dijck MX Products
Pro MX Racing