×5
 
Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Andre Motors
Relexz
Crosshelmen 2

Advertenties

MX Deals
Honda Vermeeren
HGS Exhaust Systems
Solva Suspension
VHM
Rino Trading
MXN Motorcross Parts
Motorcentrum Eibergen
Volleberg Motorsport

Jeffrey Herlings van start in internationale wedstrijd in Hawkstone Park

Voor de Nederlandse fans die Jeffrey Herlings nog voordat het wereldkampioenschap begint in actie willen zien, hebben we goed nieuws.

Jeffrey Herlings van start in internationale wedstrijd in Hawkstone Park

Herlings rijdt namelijk op zondag 11 februari een voorbereidingswedstrijd op het circuit van Hawkstone Park in Engeland. Hier wordt ieder jaar een grote internationale wedstrijd verreden waaraan verschillende internationale toppers aan de start zullen komen.

 

Herlings is een grote fan van het legendarische circuit van Hawkstone Park maar moest vanwege andere verplichtingen de 2017 editie laten schieten. Na een fantastisch tweede deel van het seizoen wist Herlings nog tweede te worden in het wereldkampioenschap MXGP en daarom behoort hij tot de absolute kanshebbers voor de eindzege op 11 februari.

 

Commentaar organisator Gary Ford: ‘’Om Jeffrey terug te halen naar ons evenement nadat hij dit jaar niet aan de start kon komen, is het beste nieuws waar we op konden hopen. In mijn ogen is hij de beste rijder van de wereld en zoals altijd brengt hij een mooie show als hij naar Hawkstone Park komt. Het was een groot doel voor mij om hem terug aan de start te krijgen en ik weet zeker dat het publiek zijn komst zal waarderen.’’

 

Inschrijven voor deze wedstrijd in de MX1, MX2 en MX2 Jeugd kan door een mail te sturen naar Gary Ford: ford542@btinternet.com.

Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Honda Nieuws Internationaal
Stoxon
Airfiltercleaner
van Dijck MX Products
Pro MX Racing
MXN