Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
DP Racing
Relexz

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Solva Suspension
HGS Exhaust Systems
MXN Motorcross Parts
Volleberg Motorsport
Rino Trading
Motorcentrum Eibergen
VHM

Spaanse MXGP komende vijf jaar op het circuit van RedSand

In de stad Valencia heeft de organisatie van de Spaanse MXGP de plannen gepresenteerd voor de wedstrijd die op 24 en 25 maart 2018 op het circuit van Red Sand wordt verreden.

Spaanse MXGP komende vijf jaar op het circuit van RedSand

Na een jaar afwezigheid keert Spanje terug op de MXGP kalender en zal hier de komende vijf jaar op blijven staan.

 

De MXGP of La Comunitat Valenciana zal komend jaar naast de MX2 en MXGP klasse ook het strijdtoneel zijn voor de EMX125 en EMX250. Tijdens het evenement zullen tal van activiteiten worden georganiseerd waaronder een concert, dit mede omdat in het nabij gelegen Benicasim jaarlijks een  beroemd muziekfestival wordt gehouden. Zo wil de organisatie de meerdere activiteiten in de regio met elkaar verbinden.

 

Youthstream directeur Daniele Rizzi:  “We willen iedereen bedanken die deze samenwerking heeft mogelijk gemaakt, en dan in het bijzonder Juanjo Gimeno, dit omdat hij ons de komende vijf jaar wil ontvangen op RedSand. Ik moet zeggen dat RedSand in de afgelopen jaren echt is gegroeid en ook internationale erkenning heeft gekregen, het is niet voor niets dat vele MXGP en MX2 rijders gebruik maken van de faciliteiten gedurende de winter.”

 

RedSand manager Juanjo Gimeno: “Ons project is erg ambitieus en we willen het net zo’n allure geven als de andere bekende evenementen in Spanje en dan voornamelijk in onze regio Valencia zoals de Volvo Ocean’s Race en de MotoGP. Toerisme is in de regio Valencia van enorm groot belang en daarom willen wij dit samen met ons evenement nog verder laten groeien. Dat we een vijf jarige overeenkomst hebben geeft ons stabiliteit waardoor we een begrip kunnen worden in Europa.”


Twin Air
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Airfiltercleaner
VH Special Exhaust
MXN
Acerbis4You
Pro MX Racing
Stoxon
Honda Nieuws Internationaal
van Dijck MX Products