Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Relexz
DP Racing
Robbe Motoren

Advertenties

24MX
Honda Vermeeren
Rino Trading
Solva Suspension
HGS Exhaust Systems
VHM
MXN Motorcross Parts
Volleberg Motorsport
Motorcentrum Eibergen

Ullrich wint de ADAC in Bielstein, Dewulf en Getteman scoren tweede plaats

Dennis Ullrich heeft de ADAC Masters in Bielstein weten te winnen. De Sarholz KTM-rijder zegevierde in beide manches.

Ullrich wint de ADAC in Bielstein, Dewulf en Getteman scoren tweede plaats

Jaromir Romancik wist met een 4-3 in de manches tweede te worden in het dagklassement voor Angus Heidecke 3-5. De Belgen Jeffrey Dewulf en Jens Getteman kwamen sterk voor de dag met een vierde en vijfde plaats in het dagklassement. Nadat Dewulf in de eerste manche twaalfde was geworden, wist hij in de tweede manche sterk tweede te worden. Jens Getteman eindigde in de eerste manche als tweede en kwam in de tweede manche als twaalfde binnen.

 

Beste Nederlander werd Bas Vaessen. De rijder uit Swalmen finishte in de eerste manche als tiende en kwam in de tweede manche als negentiende binnen. Ook Luca Nijenhuis wist met een dertiende plaats in de tweede manche in de punten te finishen. Sven van der Mierden eindigde met een 29-37 buiten de punten.

 

Bij de Youngsters greep Martin Krc de winst met een 4-1 in de manches voor Tom Koch 3-2 en Michael Sandner 1-6. Nick Horsten kwam helaas met een 30-26 helaas niet tot scoren!

 

Klik op de volgende link voor alle uitslagen en de bijgewerkte tussenstanden: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2017/bielstein-ohne-mx-junior-cup-6261


TMV
Femon Parts

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
Acerbis4You
VH Special Exhaust
MXN
Honda Nieuws Internationaal
Airfiltercleaner
van Dijck MX Products
Stoxon
Pro MX Racing