Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Robbe Motoren
Relexz
Crosshelmen 2

Advertenties

MX Deals
Honda Vermeeren
Solva Suspension
Motorcentrum Eibergen
HGS Exhaust Systems
Volleberg Motorsport
Rino Trading
MXN Motorcross Parts
VHM

Ullrich wint de ADAC in Bielstein, Dewulf en Getteman scoren tweede plaats

Dennis Ullrich heeft de ADAC Masters in Bielstein weten te winnen. De Sarholz KTM-rijder zegevierde in beide manches.

Ullrich wint de ADAC in Bielstein, Dewulf en Getteman scoren tweede plaats

Jaromir Romancik wist met een 4-3 in de manches tweede te worden in het dagklassement voor Angus Heidecke 3-5. De Belgen Jeffrey Dewulf en Jens Getteman kwamen sterk voor de dag met een vierde en vijfde plaats in het dagklassement. Nadat Dewulf in de eerste manche twaalfde was geworden, wist hij in de tweede manche sterk tweede te worden. Jens Getteman eindigde in de eerste manche als tweede en kwam in de tweede manche als twaalfde binnen.

 

Beste Nederlander werd Bas Vaessen. De rijder uit Swalmen finishte in de eerste manche als tiende en kwam in de tweede manche als negentiende binnen. Ook Luca Nijenhuis wist met een dertiende plaats in de tweede manche in de punten te finishen. Sven van der Mierden eindigde met een 29-37 buiten de punten.

 

Bij de Youngsters greep Martin Krc de winst met een 4-1 in de manches voor Tom Koch 3-2 en Michael Sandner 1-6. Nick Horsten kwam helaas met een 30-26 helaas niet tot scoren!

 

Klik op de volgende link voor alle uitslagen en de bijgewerkte tussenstanden: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2017/bielstein-ohne-mx-junior-cup-6261

Femon Parts
6D

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
MXN
van Dijck MX Products
VH Special Exhaust
Pro MX Racing
Stoxon
Honda Nieuws Internationaal
Airfiltercleaner