Bruggen Tweewielers
Gebben Motoren
vd Vegt Motors
Andre Motors
Relexz
Crosshelmen 2

Advertenties

MX Deals
Honda Vermeeren
HGS Exhaust Systems
Volleberg Motorsport
Solva Suspension
Rino Trading
VHM
Motorcentrum Eibergen

Davi Millsaps mist start outdoor seizoen

Het 2017 Lucas Oil Pro Motocross seizoen staat voor de deur en langzaam komt er meer duidelijkheid over rijders die deze openingswedstrijd zullen missen.

Davi Millsaps mist start outdoor seizoen

Onder hen Davi Millsaps van het Rocky Mountain ATV-MC/WPS/KTM team. Millsaps heeft bevestigd dat hij nogmaals onder het mes moet voor een operatie aan zijn pols. Het team heeft in Dakota Alix een tijdelijke vervanger gevonden voor Millsaps en de andere geblesseerde Rocky Mountain rijder Benny Bloss.
 
Commentaar Davi Millsaps:  Hier een kleine update voor iedereen, zoals de meesten weten heb ik afgelopen supercross seizoen een pols blessure opgelopen, hierdoor moest ik verscheidene wedstrijden rijden met zeer veel pijn. Dat was niet prettig maar ondanks dat hadden we nog een redelijk supercross seizoen.  En ik kan mijn team niet genoeg bedanken voor de steun in de afgelopen periode. Maar nu is het tijd om beide polsen te laten repareren zodat ik weer 100% fit aan de start kan verschijnen. Ik zal niet alle outdoors missen en ik ga er alles aan doen om snel weer aan de start te staan.

Femon Parts
Twin Air

Reacties

Advertenties

Heli Motors
Deft Family
van Dijck MX Products
MXN
Pro MX Racing
Honda Nieuws Internationaal
Airfiltercleaner
Stoxon