KTM Shop
Schel Bedrijfswagens
Heli Motors
EK Motors
DTI Air Filters
DP Racing

Advertenties

Resa
RSE MX
WLM Design
AGM Scooters
RB Decals
Arjan Brouwer Trading
HNR Tuning
R2R store
Derks MX Racing
Pol Motors
Shocktherapy

Bekijk MX Inside Episode 7 nu terug met Bas Vaessen, Rinze Bremmer én Marc de Reuver

Waar is Marcel Hartman gebleven? Wat is het nut van de Goggle-Lane? Waarom heeft de Oakley bril van Bas Vaessen voorkomen dat hij blind werd? Gaat de KNMV samenwerken met de MON?

Bekijk MX Inside Episode 7 nu terug met Bas Vaessen, Rinze Bremmer én Marc de Reuver

Wat eten de prof's op een wedstrijddag? Allemaal vragen die in de MX Inside Aflevering van 9 april j.l. werden behandeld. Kijk de uitzending nu terug!

 

 


Terug luisteren?

 

Luister hier terug via Spotify of hier via RadioPublic. (RadioPublic werkt zonder account)

MX Inside is elke week gratis live te volgen.

‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow.  Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.

Volgende week in de show:

Op dinsdag 16 april bij MX Inside: Wesley Pittens over zijn toekomst in de enduro en rally sport, zijspan coureur Julian Veldman over zijn verrassende overwinning  tijdens de GP in Lommel en Joël Smets over zijn rol als coach bij het KTM fabrieksteam. Zoals elke dinsdag gratis live te volgen vanaf 21.00 op facebook én youtube. Kijken dus. Heeft u vragen voor de heren aan tafel? Dien ze dan live in tijdens de show.

Aandacht voor Motorcross actualiteiten, initiatieven en evenementen:
MX Inside brengt wekelijks updates uit de Motorcrosswereld. Zo is er veel aandacht voor veiligheid en wist bijvoorbeeld een initiatief als 'De Strijd voor Motorcross' al veel achtergrond informatie te verspreiden via de show. Heb je zelf een initiatief, actualiteit, evenement of ander nieuwtje wat we niet mogen missen, meld het ons. E-mail.


Like onze Facebook, volg onze Instagram of abonneer op ons Youtube kanaal en zorg dat je geen seconde mist!

Twin Air
WPM Motors

Reacties

Advertenties

24MX
V1MX
2 Faces Graphics
Hartelman Motoren
Brouwer Motors
Mulders Motoren Multimedia
RR Racing
BTC Scooters
VdLaarRacing
MX Nieuws
Dizz Factory
VTS