KTM Shop
Schel Bedrijfswagens
Heli Motors
EK Motors
MX477
DTI Air Filters

Advertenties

Resa
RSE MX
RB Decals
HNR Tuning
Shocktherapy
Ecooter
Arjan Brouwer Trading
Derks MX Racing
WLM Design
R2R store
Pol Motors

Videoverslag Supercross Goes

Filip Neugebauer heeft de Supercross in Goes gewonnen. In de finale bij de Inters reed de 31-jarige Tsjech onbedreigd naar de eindzege. De Engelsman Gradie Featherstone werd op zes seconden achterstand tweede.

Videoverslag Supercross Goes

Hij bleef Kade Walker uit Canada net voor. Mark Boot uit Kamperland, die als enige Zeeuw meedeed bij de Inters, plaatste zich niet voor de finale.

Neugebauer reed een ijzersterke finale in Goes. Hij moest direct na de start nog heel even oud-winnaar Mike Kras uit Putte voor zich dulden, maar nog in de eerste ronde pakte de Tsjech de leiding en die zou hij niet meer afstaan. Achter Neugebauer reed de jonge Engelsman Gradie Featherstone (21) een sterke finale. Hij reed gecontroleerd om de tweede plaats, maar slaagde er niet in om dichterbij de koploper te komen. Publiekslieveling Kras zakte gedurende de finale steeds iets verder weg en werd uiteindelijk zesde. De derde man op het podium was de Canadees Kade Walker, die net als Featherstone ruim zes seconden toe moest geven op winnaar Neugebauer.

Makkelijk

Voor de winnaar was het een finale uit het boekje, want Neugebauer kwam eigenlijk geen moment in de problemen. "Dat kwam door mijn goede start", zei de winnaar na afloop. "Daar was ik ook extra op gefocust, want in de manches ging dat niet zo goed. Daardoor was het inderdaad niet al te moeilijk, maar in de Supercross weet je het nooit."

 

Klik hier om de beelden te bekijken en het hele artikel te lezen.

 

Bron Omroep Zeeland
 


TMV
WPM Motors

Reacties

Advertenties

DWS
24MX
V1MX
2 Faces Graphics
Hartelman Motoren
Brouwer Motors
Mulders Motoren Multimedia
RR Racing
MX Nieuws
VdLaarRacing
VTS
BTC Scooters
Dizz Factory