KTM Shop
Schel Bedrijfswagens
Heli Motors
EK Motors
DP Racing
DTI Air Filters

Advertenties

Resa
RSE MX
R2R store
HNR Tuning
Shocktherapy
AGM Scooters
Pol Motors
RB Decals
Derks MX Racing
Arjan Brouwer Trading
WLM Design

Zie wat er op de eerste twee dagen van de ISDE in Chili is gebeurd

De zesdaagse in Chili is in volle gang. Er zitten al twee dagen op, die voor de Nederlanders Rik Vierhuizen en Daan Bruijsten niet even makkelijk waren.

Zie wat er op de eerste twee dagen van de ISDE in Chili is gebeurd

Vierhuizen kampt met een duimblessure en verbijt de pijn terwijl Bruijsten kampt met buikgriep en uitgehongerd op de motor zit.

Lees hieronder hun belevenissen:

 

 

 
 

 

 

Rik Vierhuizen aardig op dreef bij ISDE Chili

De WPM Team rijder Rik Vierhuizen ging met een vreemd gevoel naar Zuid-Amerika om daar aan de 6 days deel te gaan nemen. Rik blesseerde zijn duim bij een training in Nederland en kon de laatste 2 wedstrijden voor het ONK, Zelhem en Vorden niet deelnemen. De motor en spullen waren al een maand geleden richting Chili vertrokken en hij ging er vorige week achteraan. Rik verbaasd vriend en vijand door ( Op karakter !! ) pijn verbijtend nu al 2 dagen achtereen de snelste Nederlander te zijn, op dag 1 werd hij 11e in zijn klasse en gisteren op dag 2 zelfs 7e. Er is ontzettend veel stof, waar de rijders veel nadeel van hebben, maar ze hebben daar de laatste enduro’s in Nederland aan kunnen wennen, waar er ook veel stof was….

 

 


Twin Air
WPM Motors

Reacties

Advertenties

24MX
V1MX
2 Faces Graphics
Hartelman Motoren
Brouwer Motors
Mulders Motoren Multimedia
VTS
Dizz Factory
MX Nieuws
RR Racing
VdLaarRacing
BTC Scooters