KTM Shop
Schel Bedrijfswagens
Heli Motors
EK Motors
DTI Air Filters
DP Racing

Advertenties

Resa
RSE MX
RB Decals
Pol Motors
Shocktherapy
Derks MX Racing
Arjan Brouwer Trading
WLM Design
AGM Scooters
R2R store
HNR Tuning

VIDEO: Motocrosser rijdt over water door Den Haag naar strandrace

Motocrosser en stuntman Robbie Maddison doet mee aan Red Bull Knock Out, de motocross strandrace met 1000 deelnemers die op 10 november wordt verreden in Scheveningen.

VIDEO: Motocrosser rijdt over water door Den Haag naar strandrace

In dat kader heeft de Australiër een video gemaakt waar hij over het water door het centrum van Den Haag richting het strand rijdt.

Twee weken geleden was Robbie Maddison een paar dagen in Den Haag om de film, die in samenwerking met Feest aan Zee gemaakt werd, op te nemen. Toen doken de eerste beelden al op. Nu is het eindresultaat te zien in deze video:  

Klik hier om de video te bekijken
 

Over een dikke week doet Maddison dus mee aan de zwaarste strandrace ter wereld, Red Bull Knock Out. Het strand van Scheveningen wordt vanaf vrijdag 2 november omgebouwd tot een 4,5 kilometer lange motocross baan met diverse bochten en obstakels. Op zaterdag 10 november gaan 1000 motocrossers daar de strijd aan met het mulle zand, het opkomend tij en met zichzelf.
 
Voor publiek belooft het een dag vol motorcross spektakel te worden. De vorige editie trok ruim 70.000 toeschouwers. Toegang is gratis. De eerste heat begint om 9:00 uur en de finale begint om 13:30 en duurt tot 15:30 uur. Tussen de twee races zijn diverse ‘side acts’ te zien voor het publiek.
 
Meer informatie kunt u vinden op www.redbull.nl/knockout

WPM Motors
Twin Air

Reacties

Advertenties

24MX
V1MX
2 Faces Graphics
Hartelman Motoren
Brouwer Motors
Mulders Motoren Multimedia
VTS
Dizz Factory
BTC Scooters
MX Nieuws
VdLaarRacing
RR Racing