MX Limburg
Bihr
Jamopa
Ecooter
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Paez Racing
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts

Fox Flexair en 360 collecties compleet nieuw ontworpen

In samenwerking met haar atleten heeft Fox de Flexair en 360 lijnen volledig vernieuwd en de mobiliteit en duurzaamheid verbeterd.

Fox Flexair en 360 collecties compleet nieuw ontworpen

Tussen de twee collecties zit een duidelijk verschil. De 360 lijn is een combinatie van duurzaamheid en prestatie terwijl de flexair shirt en broek zijn ontworpen voor om perfect te kunnen functioneren met het lichaam. Hierin kan een rijder zich perfect bewegen en door de ventilatiematerialen zal het pak ook zeer goed ademen. Ook is het sluitingssysteem compleet vernieuwd voor de 2020 collectie.
 
Opvallend is dat de 2020 collectie niet duurder maar juist goedkoper is geworden!
 
Bij de 360 racewear collectie werd de focus vooral gelegd op duurzaamheid. Door de speciale Zonal Pique-panels op de mouwen wordt slijtage voorkomen en sluiten aan op de stevige buitenzijden. De geventileerde mesh-panelen zorgen ervoor dat er verkoeling is tijdens het rijden.
 
De slijtvaste materialen op plaatsen met hoge slijtage maken de 360 ​broek ​de aangewezen keuze en is ideaal voor zware on en off track omstandigheden.
 
Kijk voor meer informatie op www.foxracing.com
 
 

De volledig opnieuw ontworpen 360 broek kreeg een  integratie van robuust HD Dobby-geweven nylon gecombineerd met Fox  bewezen TruMotion zonale stretchmaterialen. Het siliconen TPR-logo en een volledig nieuw sluitingssysteem wapenen je voor de lange reeksen. Premium slijtvaste materialen op plaatsen met hoge slijtage maken de 360 ​​de aangewezen keuze voor de zwaarste on- en off-track omstandigheden.

Neem een kijkje op Fox Racing voor meer info of ga langs bij jouw Fox dealer!

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Honda
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Moto Master
De Roo Campers
Auto Valk
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren