DWS Decals
Ecooter
Ecooter
Bihr
MX Limburg
Jamopa

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing

Introductie van onze nieuwe Silkolene ‘One Shot’ producten.

ONE SHOT IS ALL YOU NEED WITH FUCHS SILKOLENE.

Introductie van onze nieuwe Silkolene ‘One Shot’ producten.

 

FUCHS Silkolene 100ml One Shots

De One Shots van 100 ml zijn ontworpen om gemakkelijk in de brandstoftank of aan de motorolie te worden toegevoegd voorafgaand aan een geplande olieverversing.

 

De producten die beschikbaar zijn in 100 ml zijn:

 

• PRO FST • Engine Flush • Octane Booster

 

PRO FST is zeer effectief bij het beschermen tegen koude startslijtage, corrosie, carburateurijsvorming, problemen met afzetting, afzetting en ruwe werking bij lage motortoerentallen.

 

Engine Flush helpt bij het verwijderen van gruis, slibvormend zuurresidu, vernis en gom dat in het carter kan achterblijven, zelfs nadat de motorolie is afgetapt. Dit snelle reinigingsproces verbetert de oliecirculatie aanzienlijk.

 

Octane Booster kan worden gebruikt om de verbranding in een benzinemotor te verbeteren, waardoor het vermogen en de prestaties worden verbeterd.

 

Het is effectief voor zowel racen als dagelijks rijden. Sally Travis, marketingmanager: “We zijn verheugd deze nieuwe additievenpakketten van 100 ml op de markt te kunnen brengen.

 

“We praten altijd met motorrijders om een ​​beeld te krijgen van wat ze nodig hebben om hun geliefde machines in topconditie te houden.

 

"Het werd duidelijk dat er behoefte was aan deze handige 100 ml One Shots om aan ons Silkolene-assortiment toe te voegen en we zijn ervan overtuigd dat ze erg populair zullen zijn, zowel bij onze bestaande band van trouwe klanten als bij nieuwe."

 

Bekijk het assortiment het op www.hvmparts.nl en vind uw lokale Dealer.

 

Voor meer informatie www.hvmparts.nl/search/silkolene+one+shot


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Motorcross Aad
Honda
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Paashuis Motoren
Auto Valk