Ecooter
Bihr
Jamopa
DWS Decals
MX Limburg
Ecooter

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Paez Racing
BGR MX Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
Fobbe Campers

Evalueren en bijstellen van je trainingsplan

Mariƫlle de Mol heeft een nieuw artikel geplaatst op haar website.

Evalueren en bijstellen van je trainingsplan

Dit keer blikt ze terug op de opbouw in haar trainingsschema. Hoe kan ze zich verder verbeteren en uit haar comfort zone stappen?

Nadat ze moeder is geworden, heeft ze nu zes keer op de motor gereden. Voor haar motortrainingen had ze een plan gemaakt. Ze bouwt de trainingen op door duuruithoudingensvermogen en motorcrosstechniek te verbeteren. Inmiddels kan ze het langer volhouden en heeft ze geoefend met verder vooruit kijken en het zitmoment in de bocht. 


Op haar website kun je het hele artikel lezen. Daar is te lezen wat verbetering van de motorcross techniek haar heeft opgeleverd. En hoe ze de komende trainingen gaat aanpakken om uit haar comfort zone te stappen. Het is namelijk heel makkelijk om op een bepaald tempo rondes te rijden zodat je het langere tijd kan volhouden. Maar wat als je jouw snelheid wil verhogen? Dan zul je jouw plan moeten aanpassen om stappen vooruit te kunnen maken. 

Ben je nieuwschierig geworden? Neem dan een kijkje op haar website www.demol-mxtraining.nl. Abonneer je op haar website zodat je geen artikel meer hoeft te missen. Verder kun je haar ook volgen op social media Facebook, Instagram en Youtube.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Motorcross Aad
Paashuis Motoren
De Roo Campers
Honda
Moto Master
Auto Valk
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland