MX Limburg
DWS Decals
Jamopa
Bihr
Ecooter
Ecooter

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Paez Racing
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Fobbe Campers

ZOMERAANBOD HUSQVARNA MOTORCYCLES KLEDING VOOR OFFROAD EN STRAAT

GESELECTEERDE, PREMIUM KWALITEIT FUNCTIONELE EN CASUAL OFFROAD EN STRAATKLEDING IN DE AANBIEDING VOOR SLECHTS EEN BEPERKTE TIJD.

ZOMERAANBOD HUSQVARNA MOTORCYCLES KLEDING VOOR OFFROAD EN STRAAT

Husqvarna Motorcycles is verheugd om de zomeraanbieding van geselecteerde premium functionele en casual kleding voor zowel offroad als straat aan te kondigen.


De VITPILEN- en SVARTPILEN COLLECTIONS zijn ontwikkeld om perfect te voldoen aan de eisen van de moderne motorrijder, met een uitgekiend assortiment beschermende motorkleding dat premiumkwaliteit combineert met een optimale dagelijkse functionaliteit.


De motorcross en enduro FUNCTIONAL CLOTHING OFFROAD COLLECTIONS bieden innovatieve technische functies voor meer comfort, duurzaamheid en bescherming. Een compleet assortiment kleding en beschermende uitrusting die rekening houdt met de unieke uitdagingen van offroad rijden, zodat motorcross- en enduro-rijders volledig voorbereid zijn op hun volgende rit.


De CASUAL CLOTHING COLLECTIONS bieden premium kledingstukken waarmee liefhebbers van Husqvarna Motorcycles hun stijl kunnen bevestigen met kleding die is ontworpen om te voldoen aan de dynamiek van een moderne levensstijl. Deze unieke collecties bieden vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen en zijn ontworpen om de hoogste normen van kwaliteit, functionaliteit en stijl van Husqvarna Motorcycles te weerspiegelen.
Ga voor meer informatie over dit zomeraanbod naar een van de lokale Husqvarna Motorcycles-dealers.


De promotie is geldig van 1 juli tot 31 juli 2019 op alle kleding van modeljaar 2018 en ouder die bij de dealer beschikbaar is en zolang de voorraad strekt, bij alle deelnemende Husqvarna Motorcycles-dealers. Eventuele kortingen kunnen niet in contanten worden uitbetaald. Alle informatie met het voorbehoud dat zich fouten, druk-, zet- en typefouten kunnen voordoen. Raadpleeg de plaatselijke dealer voor meer informatie.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland
Honda
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
De Roo Campers
Auto Valk