MX Limburg
Jamopa
Ecooter
Bihr
DWS Decals
Ecooter

Advertenties

DWS
Paez Racing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Mino MX Parts
BGR MX Racing

HUSQVARNA MOTORCYCLES LANCEERT EERSTE ELEKTRISCHE MOTORFIETS, DE GEHEEL NIEUWE EE 5

ELECTRISCH AANGEDREVEN COMPETITIE MINICYCLE BAANBREKEND MET VOORUITSTREVEND DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE.

HUSQVARNA MOTORCYCLES LANCEERT EERSTE ELEKTRISCHE MOTORFIETS, DE GEHEEL NIEUWE EE 5

Husqvarna Motorcycles presenteert met trots de nieuwe EE 5 - een elektrische aangedreven Minicycle die de baanbrekende motorcrossreis van het merk voortzet en een complete en volledig aanpasbare vijf kilowatt-wedstrijdmachine levert. Gemaakt om de competitie aan te gaan met elke 50cc brandstof aangedreven motor, combineert de snel laadbare EE 5 de nieuwste componenten van hoge kwaliteit met een carrosserie die speciaal is ontworpen om jonge rijders een moeiteloze ergonomische en volledige elektrische rijervaring te geven.


Het eerste elektrische model ooit van Husqvarna Motorcycles, de EE 5 biedt jongeren een milieuvriendelijke manier om te leren, te concurreren en plezier te maken. De rijhoogte is eenvoudig aanpasbaar en kan eenvoudig worden ingesteld naar behoefte van een steeds beter wordende of groeiende rijder. De motor levert twee uur rijplezier voor beginners en 25 minuten voor serieuze racers. De meegeleverde oplader heeft slechts 70 minuten nodig om de lithium-ion batterij volledig op te laden.


Voorzien van de laatste veringstechnologie is de EE 5 uitgerust met 35 mm WP XACT-vorken met een veerweg van 205 mm gecombineerd met een volledig instelbare WP-achterschokdemper welke zorgen voor buitengewone dempingseigenschappen. Een hoogwaardig chromoly frame, hydraulisch bediende remmen, lichtgewicht wielen, taps toelopend NEKEN stuur en opvallende graphics completeren Husqvarna Motorcycles baanbrekende, geheel nieuwe EE 5 machine.


EE 5 TECHNISCHE HIGHLIGHTS
• State-of-the-art elektromotor met topprestaties van 5 kW
• 6 verschillende rijmodi, gemakkelijk te selecteren
• 907 Wh lithium-ion batterij
• Snel opladen
• Hoogwaardig chassis met op race gebaseerde en bewezen technologie
• Modern, Zweeds geïnspireerd ontwerp
• Ergonomische carrosserie en verstelbare zithoogte
• WP-vering – XACT-luchtvork en achterschokbreker - voor geavanceerde prestaties en controle


Bij de EE 5 biedt Husqvarna Motorcycles de KIDS RAILED GEAR aan - een reeks offroad-kleding en beschermende uitrusting die veilig en comfortabel rijden garanderen. Speciaal ontworpen met het oog op de kampioenen van morgen, worden hoogwaardige materialen gebruikt om stijlvolle en functionele kleding te garanderen. Daarnaast is er een reeks ACCESSOIRES beschikbaar voor de EE 5, die de prestaties verbeteren en de bescherming verhogen.


De nieuwe Husqvarna EE 5 zal vanaf juli 2019 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers (met uitzondering van Noord-Amerika, waar de EE 5 beschikbaar zal zijn in de herfst van 2019). Beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Raadpleeg de nationale dochteronderneming of importeur van Husqvarna Motorcycles voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

 

De complete MY20 Husqvarna Motorcycles EE 5 Media Kit is hieronder te downloaden: http://bit.ly/EE_5_MY20_MEDIA_INFORMATION


Husqvarna Motorcycles Nederland
Ursula Slotemaker
Marketing Manager
Ursula.slotemaker@husqvarna-motorcycles.com
Tel (gsm): 06 50 90 99 47


Sluisweg 20
6581 KA Malden
Tel (algemeen): (024) 343 72 20
www.husqvarna-motorcycles.com/nl


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Paashuis Motoren
Honda
Motorcross Aad
Moto Master
Auto Valk
Harmsen MX Service