Jamopa
Ecooter
MX Limburg
DWS Decals
Bihr
Ecooter

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Paez Racing
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension

Film: Fox lanceert nieuwe V3 helm, meest complete en veilige helm van Fox ooit

Fox Racing heeft een nieuwe V3 helm gelanceerd. Dit is de meest complete en veilige helm die Fox ooit heeft gemaakt.

Film: Fox lanceert nieuwe V3 helm, meest complete en veilige helm van Fox ooit

‘’Sinds het moment dat we onze eerste helm hebben gelanceerd in 1998 hebben we veel aan ontwikkeling gedaan. De veiligheid van de rijders is onze grootste prioriteit. We hebben iets speciaals met de nieuwe V3 helm aangezien we nu het nieuwe nieuwe Fluid Inside rotatie management systeem op de markt hebben gebracht,’’ vertelt Mark Finley van Fox.


Aankomend weekend zullen Ken Roczen, Christian Craig, RJ Hampshire, Chase Sexton en Cameron McAdoo met deze nieuwe helm aan de start komen in de finale van het Amerikaans Supercross Kampioenschap in Las Vegas. Volgend weekend rijden Tim Gajser, Calvin Vlaanderen en Brian Bogers voor het eerst met de helm in de Grand Prix van Lombardije.

 


‘’Ik vind het echt geweldig hoe de helm eruit ziet. De nieuwe ontwikkelingen zijn een volgende stap en de combinatie van veiligheid en stijl is perfect,’’ vertelt Ken Roczen.

Voor meer informatie over de nieuwe V3 helm en een volledig overzicht van alle producten met daarbij de dichtstbijzijnde dealers kunt u kijken op www.foxracing.com

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Moto Master
Harmsen MX Service
Honda
Auto Valk
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
De Roo Campers