AGM Scooters
Bihr
MX Limburg
DWS Decals
BTC Scooters
Jamopa

Advertenties

Mino MX Parts
VdLaarRacing
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie

Goldspeed in een nieuw jasje en trakteert! Win 2 VIP kaarten voor de Dutch Masters of Motocross in Oss

Since 1990 we create products with a higher standard, energized by racing and inspired by those who dare to win.

Goldspeed in een nieuw jasje en trakteert! Win 2 VIP kaarten voor de Dutch Masters of Motocross in Oss

Goldspeed Racing Products maakt een opmars in de race wereld, met een breed scala aan producten in verschillende takken van de powersports wordt Goldspeed erkend en herkend als gerenommeerd merk.

“Deze week hebben wij met trots ons nieuwe website gelanceerd maar ook een gloednieuwe huisstijl voor Goldspeed, wij zullen daarom ook actiever aanwezig zijn op de verschillende evenementen in de karting, ATV, Motocross en kartcross.”

Eerder dit jaar kondigde Goldspeed een OEM supply deal met Gas Gas motoren aan, Goldspeed levert de wielen voor de 2020 Top Enduro modellen. Ook werkt Goldspeed al een aantal jaar samen met onder andere het professioneel motorcross team KTM Diga Junior.

Aankomende Dutch Master of Motocross in Oss is Goldspeed prominent aanwezig met een VIP box en met een stand in de paddock om hun producten te presenteren ook staat het Goldspeed team klaar om u te woord te staan.

Wil jij de Dutch Masters of Motocross in Oss als VIP beleven?? Goldspeed en MCOSS verloten 2 VIP tickets via hun Facebook kanaal! Wat houdt dat in? VIP toegang tot het evenement, de wedstrijden bekijken via de Goldspeed VIP box en een rondleiding achter de schermen bij het KTM Diga junior motocrossteam.  https://www.facebook.com/goldspeed/


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
Sigmans Motoren
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
De Roo Campers
Moto Master
Paashuis Motoren
Motorcross Aad
Honda