Jamopa
AGM Scooters
BTC Scooters
DWS Decals
MX Limburg
Bihr

Advertenties

DWS
Fobbe Campers
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Paez Racing
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts
BGR MX Racing

Goldspeed in een nieuw jasje en trakteert! Win 2 VIP kaarten voor de Dutch Masters of Motocross in Oss

Since 1990 we create products with a higher standard, energized by racing and inspired by those who dare to win.

Goldspeed in een nieuw jasje en trakteert! Win 2 VIP kaarten voor de Dutch Masters of Motocross in Oss

Goldspeed Racing Products maakt een opmars in de race wereld, met een breed scala aan producten in verschillende takken van de powersports wordt Goldspeed erkend en herkend als gerenommeerd merk.

“Deze week hebben wij met trots ons nieuwe website gelanceerd maar ook een gloednieuwe huisstijl voor Goldspeed, wij zullen daarom ook actiever aanwezig zijn op de verschillende evenementen in de karting, ATV, Motocross en kartcross.”

Eerder dit jaar kondigde Goldspeed een OEM supply deal met Gas Gas motoren aan, Goldspeed levert de wielen voor de 2020 Top Enduro modellen. Ook werkt Goldspeed al een aantal jaar samen met onder andere het professioneel motorcross team KTM Diga Junior.

Aankomende Dutch Master of Motocross in Oss is Goldspeed prominent aanwezig met een VIP box en met een stand in de paddock om hun producten te presenteren ook staat het Goldspeed team klaar om u te woord te staan.

Wil jij de Dutch Masters of Motocross in Oss als VIP beleven?? Goldspeed en MCOSS verloten 2 VIP tickets via hun Facebook kanaal! Wat houdt dat in? VIP toegang tot het evenement, de wedstrijden bekijken via de Goldspeed VIP box en een rondleiding achter de schermen bij het KTM Diga junior motocrossteam.  https://www.facebook.com/goldspeed/


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
Motorcross Aad
De Roo Campers
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Moto Master
Harmsen MX Service
Honda