AGM Scooters
Jamopa
Bihr
DWS Decals
MX Limburg
BTC Scooters

Advertenties

DWS
VdLaarRacing
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Paez Racing
Mino MX Parts
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie

TLD Limited Edition Independence en Mirage nu bij MX Deals leverbaar!

Troy Lee Designs is de afgelopen maand met 2 nieuwe Limited Editions uitgekomen. Beiden crosskleding sets zijn zeer gelimiteerd in opgave en nu bij MX Deals verkrijgbaar!

TLD Limited Edition Independence en Mirage nu bij MX Deals leverbaar!

Troy Lee Designs heeft met het begin van het nieuwe supercross seizoen niet stilgezeten! Zo zijn er de laatste 4 weken maar liefst 2 nieuwe Limited Edition's uitgekomen.

LE Independence

Een maand na Anaheim 1 bracht Troy Lee Designs speciaal voor de SX van San Diego een GP LE Independence crosspak uit. Dit crosspak beschikt over een rood/blauw/witte kleursamenstelling in combinatie met sterren. Duidelijk moet zijn dat in het design de Amerikaanse vlag centraal staat.

LE Mirage

Speciaal voor Anaheim 1 heeft Troy Lee Designs de SE Pro LE Mirage ontwikkeld. Deze gave crosskleding set beschikt over een strak gestreept design en werd tijdens de openingsronde van de Amerikaanse Supercross serie's onder andere gedragen door Cole Seely en Shane McElrath.

 

TLD-LE-A1-Motocrossplanet-nieuwsbericht-banner

 

TLD Limited Edition kopen

Wil jij graag een limited edition crosskleding set van Troy Lee Designs kopen? Wees er dan snel bij want de opgave is zeer gelimiteerd. Door op de volgende link te klikken word je direct doorverwezen naar de categoriepagina: https://mx-deals.nl/troy-lee-designs-crosskleding


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Honda
Paashuis Motoren
Moto Master
MX Stage Nederland
Auto Valk
De Roo Campers
Motorcross Aad