AGM Scooters
DWS Decals
BTC Scooters
MX Limburg
Jamopa
Bihr

Advertenties

BGR MX Racing
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Paez Racing
Fobbe Campers
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie

WPM opruimings dagen ivm verhuizing begin 2019

Omdat WPM motors gaat verhuizen naar een groter pand (wel in Lochem) aan de Kwinkweerd maken ze er op vrijdag en zaterdag 28-29 december 2 super knaldagen van, om op te ruimen voordat de grote verhuizing begint!

WPM opruimings dagen ivm verhuizing begin 2019

Uiteraard worden alle registers weer open getrokken om er een paar top dagen van te maken , wat te denken van:

 

De GP motor van Jeffrey Herlings, een life and coocking pannenkoeken bakker met vele soorten pannenkoeken, een Formule1 race simulator om tegen elkaar te strijden en uiteraard voor de winnaars mooie prijzen !!! diverse kramen met opruimings artielen tot wel 70 % !! Alpinestars, Airoh, UFO kleding, Gaerne, Ethen, Just 1, kortom teveel om op te noemen, alle olie produkten 25 % met gratis putoline muts ( zolang de voorraad strekt )

 

Een praatje met een of ander WPM Team rijder, of de technische expertise van ons technisch vernuft Mark Wassink, of check de nieuwe combinaite mogelijkheden met TEC design, snel en super gave ontwerpen in een package deal met plastic set !

 

Of motoren met mega korting ! Neem je motor om evt in te ruilen maar mee, wij geven ter plekke een prijs !!!! of bij te betalen bedrag !

 

 

We bieden je alle kansen om goede produkten aan te schaffen tegen scherpe prijzen , van die Chinese namaak zooi hebben we niets , die moet je maar op de computer bestellen, maar voor de spirit moet je bij ons zijn !

 

Kortom je mist iets als je niet bent geweest

 

WPM motors


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Motorcross Aad
Auto Valk
Sigmans Motoren
Honda
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
Moto Master
De Roo Campers
Paashuis Motoren