Jamopa
MX Limburg
Bihr
DWS Decals
Ecooter
Ecooter

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
Paez Racing
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers

Alpinestars SM-8 en SM-10 helmen bij motoXshop

Voor het seizoen 2019 komt Alpinestars met veel nieuwe producten op de markt die u bij motoXshop in de winkel treft.

Alpinestars SM-8 en SM-10 helmen bij motoXshop

Alpinestars heeft een nieuwe toevoeging aan zijn MX-reeks geïntroduceerd, de S-M8-helm.

 

Ontworpen om rijders de meest geavanceerde, beschermende en prestatie-bevorderende helm mogelijk te maken. Met uitstekende ventilatie, comfort en een laag gewicht, de S-M8 maakt gebruik van de diepgaande ervaring van Alpinestars in innovatie van wereldklasse in alle motorsporten en zijn gewortelde inzet voor motorcross.

 

 

De S-M8-schaal maakt gebruik van een zeer geavanceerde vormtechnologie met een combinatie van meerdere composities voor de hoogste beschermingsniveaus, terwijl de gladde buiten schaal gestroomlijnd is en vrij is van externe kanalen die mogelijk negatief bij een botsing werken, of tegenwerken in de algehele integriteit van de constructie.

 

 

 

Een ander belangrijk kenmerk is de S-M8-maatvoering ; elke helmmaat heeft zijn eigen geschikte schaalomvang om de meest anatomische oplossing te bieden voor de grote verscheidenheid aan pasvormbehoeften.Andere belangrijke ontwerp accenten zijn het gepatenteerde passysteem voor hoogte- en hoekafstelling van de helm , het gepatenteerde visor release system, MIPS, emergency release system en een speciaal voering-ontwerp voor eenvoudige en snelle montage en aansluiting op een drinksysteem.

 


Diverse unieke designs van deze nieuwe SM-8 zijn beschikbaar , variërend in de prijs van € 479.95 tot € 499,95 euro bij motoXshop

 

MotoXshop

 

Honderdland 173

2676 LT Maasdijk

0174-523080

info@motocrossshop.nl

www.motocrossshop.nl

www.motoXshop.mx


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
De Roo Campers
Honda
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Auto Valk
Moto Master
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland