Ecooter
MX Limburg
DWS Decals
Jamopa
Ecooter
Bihr

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
Paez Racing
VdLaarRacing
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts

Hoe maak je een plan voor het nieuwe seizoen?

Waar zou je aan kunnen denken om te verbeteren en hoe kun je daarvoor een plan maken. Daar gaat de Mol haar laatste vlog over.

Hoe maak je een plan voor het nieuwe seizoen?

Wanneer het motorcross seizoen afgelopen is, waar ga je dan over nadenken want voor je het weet staat het nieuwe seizoen al weer voor de deur.

Op haar website heeft ze een vijftal vragen omschreven die je kunnen helpen om na te denken over het nieuw motorcross seizoen. Dit is niet alleen gericht op jouw rijvaardigheid op de crossmotor, ze trekt het breder. Motorcrossen daar komt veel meer bij kijken. Een financieel plan, jouw fysieke fitheid, een voedingsplan, materialen zoals kleding/uitrusting, de afstelling van jouw crossmotor. Wil je iets veranderen om progressie te maken of wil je het gewoon zo laten zoals het is?

In haar artikel noemt ze enkele voorbeelden maar waar ze naar toe stuurt is, weet jij wat je graag zou willen? Heb jij een droom voor 2019? Je droom kun je realiseren door een plan te maken en er met regelmaat aan te werken. Maar het begint met het nemen van een beslissing. 

Als je iets wil bereiken zullen er altijd hobbels op de weg zijn. Of misschien zie je al hobbels op de weg voordat je eraan begint. Volg je gevoel. Je hoeft niks te veranderen, het is jouw eigen keuze. Maar wat zou het je kunnen brengen als je het wel zou doen?

Je kunt het artikel lezen op website van Marielle de Mol. Ben jij nieuwschierig hoe je beter kunt worden in het motorcrossen? Abonneer je op haar website, zodat je op de hoogte blijft van alle recente artikels. 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Honda
Auto Valk
Motorcross Aad
Moto Master
De Roo Campers
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service