DWS Decals
BTC Scooters
MX Limburg
Bihr
AGM Scooters
Jamopa

Advertenties

BGR MX Racing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Paez Racing
VdLaarRacing

KTM presenteert elektrische 50 bike

De nieuw ontwikkelde KTM SX-E 5 is de volgende stap in KTMs innovatieve aanbod.

KTM presenteert elektrische 50 bike

De KTM SX-E 5 combineert toonaangevende kennis van jeugdmotoren met jarenlange ontwikkelingsactiviteiten op het gebied van elektrisch rijden en is gebaseerd op de ongelooflijk populaire KTM 50 SX-tweetakter met een hoogwaardig chassis dat wordt aangedreven door een elektromotor. De missie was duidelijk: een ultra-competitieve machine maken die ook voor beginners eenvoudig te berijden is.

De KTM SX-E 5 heeft het voordeel van geen uitstoot, een laag geluidsniveau en minimaal onderhoud, wat hem ideaal maakt voor jongeren die de eerste stap in de wereld van het motorrijden willen zetten. Dankzij het dynamische ontwerp is hij met zijn verstelbare zithoogte ideaal voor coureurs die nog in de groei zijn.

Het KTM PowerPack biedt meer dan twee uur rijplezier voor beginnelingen – of 25 minuten voor de snellere juniorracertjes – en met zijn externe, wereldwijd te gebruiken oplader wordt het volledige vermogen in ongeveer één uur weer aangevuld. De KTM SX-E 5, één en al READY TO RACE, zet binnen de markt van elektrische minimotoren een nieuwe standaard op het gebied van vermogen, rijeigenschappen, veiligheid en seriestandaard.


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Moto Master
De Roo Campers
Auto Valk
Paashuis Motoren
Honda
MX Stage Nederland
Motorcross Aad
Sigmans Motoren