Jamopa
AGM Scooters
BTC Scooters
Bihr
MX Limburg
DWS Decals

Advertenties

DWS
BGR MX Racing
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Paez Racing

Bell Moto-9 Crosshelmen bij V1mx

De Bell Moto-9 Flex en Moto-9 Mips crosshelmen van de 2019 collectie zijn nu verkrijgbaar. Bekijk en bestel deze geavanceerde Bell crosshelmen eenvoudig en snel bij V1mx.

Bell Moto-9 Crosshelmen bij V1mx

Bell Moto-9 MIPS

De MIPS uitvoering is de betaalbare versie van de Bell Moto-9 crosshelm. Het is uitgerust met MIPS om bescherming te bieden tegen rotatiekrachten. Hieronder staan de nieuwe ontwerpen uit de 2019 collectie. Het volledige aanbod kun je vinden in de webshop van V1mx.

 

Bell Moto 9 Mips

 

Bell Moto-9 Flex

De Bell Moto-9 Flex behoort tot de meest geavanceerde crosshelmen ooit gemaakt. De binnenkant is opgebouwd uit 6 panelen die zich aanpassen aan de hoofdvorm van de rijder. Daarnaast heeft Bell een rotatie demping systeem gebouwd zodat de hersenen beter worden beschermd. De buitenschaal is gemaakt van Carbon wat zorgt voor een laag gewicht en goede bescherming tegen impacts. Bekijk hieronder de nieuwe kleuren van de 2019 collectie.

 

Bell Moto 9 flex

 

Bell 2019 crosshelmen

Het huidige aanbod Bell 2019 crosshelmen kun je vinden in de webshop van V1mx. De laatste kleuren van de Moto-9 en MX-9 worden binnen enkele weken binnen verwacht.

 

Bell crosshelm aanbieding

V1mx heeft ook nog mooie Bell crosshelmen in de aanbieding. Er is al een Bell crosshelm beschikbaar voor slechts €149,95.

 

Bell MX9 Aanbieding Bell Moto 9 Aanbieding

 

V1mx

Website: www.v1mx.nl

E-mail: info@v1mx.nl

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Honda
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Auto Valk
Moto Master
MX Stage Nederland
De Roo Campers