DWS Decals
Jamopa
BTC Scooters
Bihr
MX Limburg
AGM Scooters

Advertenties

DWS
Fobbe Campers
Mino MX Parts
VdLaarRacing
Paez Racing
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie

Scott Prospect Breast Cancer Awareness Crossbril nu verkrijgbaar bij MX Deals!

Bij MX Deals is nu de nieuwste Scott Prospect Breast Cancer Awareness Crossbril uit voorraad leverbaar. Door deze bril te kopen steun jij tevens stichting Pink Ribbon voor onderzoek naar borstkanker. Wees er snel bij want deze bril is zeer gelimiteerd. In Nederland zijn er niet meer dan 30 beschikbaar waarvan wij er slechts 7 hebben!

Scott Prospect Breast Cancer Awareness Crossbril nu verkrijgbaar bij MX Deals!

Scott brengt jaarlijks de limited edition Breast Cancer Awareness crossbril uit om Stichting Pink Ribbon te steunen. Zoals elk jaar doet Scott dit in de maand oktober, dat is de Breast Cancer Awareness Month. Zeker $10.000 van de opbrengst van deze bril zal worden gedoneerd aan de Pink Ribbon Foundation. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langdurige effecten van borstkanker.

Scott_BCA_2019_Instagram_Story_Banner

 

 

 

Veel mensen zijn bewust van borstkanker, maar veel mensen vergeten stappen te ondernemen om vroeg de ziekte te ontdekken. Er is al veel progressie op dat vlak geboekt, maar er is nog zeker een lange weg te gaan.

 

Het kopen van deze motocrossbril zorgt er niet alleen voor dat je goed zicht hebt, maar steunt ook nog eens een belangrijke stichting!

 

De Scott Prospect Breast Cancer Awareness crossbril zijn er slechts 30 van in Nederland waarvan wij er over 4 beschikken. Wees er dus snel bij want OP=OP!

 


Bestel de Scott Prospect B.C.A. Crossbril snel op onze site: https://mx-deals.nl/motocross-uitrusting-en-items/crossbrillen/scott-crossbril/scott-prospect


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
Moto Master
Auto Valk
Motorcross Aad
Honda
MX Stage Nederland
Harmsen MX Service
De Roo Campers