MX Limburg
BTC Scooters
Jamopa
AGM Scooters
DWS Decals
Bihr

Advertenties

DWS
Fred\'s MX Revisie
Paez Racing
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Mino MX Parts
Fobbe Campers

Suzuki RM-Z250: ready to dominate competition

Suzuki Motoren heeft zijn RM-Z250 crossmotor grondig vernieuwd en op alle punten verbeterd. De compacte crosser is opgebouwd rond een geheel nieuw lichtgewicht frame. Verder levert het soepele motorblok meer vermogen.

Suzuki RM-Z250: ready to dominate competition

De nieuwe Suzuki RM-Z250 crossmotor komt in februari 2019 op de Nederlandse markt.


De Suzuki RM-Z250 rijdt, stuurt en remt beter dan ooit. Het frame en de swingarm zijn volledig nieuw. De voorvork dempt nog doeltreffender en ook de voorvering is verder verbeterd, evenals de achtervering. Het aluminium Renthal Fatbar®-stuur is nieuw. Suzuki Motoren rust de RM-Z250 bovendien uit met een grotere remschijf voor. 


Optimale balans tussen koppel en pk's 
Suzuki heeft ook het 4-takt motorblok van 249 cm3 vernieuwd. Het biedt de optimale balans tussen koppel en pk's. De overbrengingsverhoudingen van de transmissie zijn aangepast, net als het traction management. Ook is het innovatieve Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) geüpdatet. Hiermee biedt de crossmotor maximale acceleratie onder alle omstandigheden. Tot slot zijn de structuur en het binnenwerk van de uitlaatdemper vernieuwd. 

Februari 2019 op de Nederlandse markt 
Alle verbeteringen hebben ertoe geleid dat de Suzuki RM-Z250 supergoed presteert, ook onder de meest extreme omstandigheden. De nieuwe Suzuki RM-Z250 wordt in februari 2019 op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De prijzen worden later bekendgemaakt.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Honda
Moto Master
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
De Roo Campers
Motorcross Aad
Auto Valk
MX Stage Nederland