MX Limburg
Bihr
DWS Decals
BTC Scooters
Jamopa
AGM Scooters

Advertenties

Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Fobbe Campers
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Paez Racing

Nieuwe webshop in Nederland: Only MX

OnlyMX.com is een jonge webshop waarbij vakmanschap en service centraal staat.

Nieuwe webshop in Nederland: Only MX

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1.

 

Gevestigd in Groningen, werken de jongens van OnlyMX.com aan de webshop en het realiseren van dit doel.


We werken met een hecht team. We zien elkaar zowel “op de baan” als tijdens onze baan en begrijpen door onze gezamenlijke passie precies hoe wij jou moeten helpen en met welke parts.

 

Met een uitgebreid assortiment van mooie en specifieke producten, alsmede de nodige slijtage onderdelen en smeermiddelen is het doel een 1-stop webshop te zijn voor de kritische MX, Enduro of Supermotard rijder. We zijn dan ook erg selectief in het toevoegen van onderdelen om relevantie hoog te houden!

           

Laurens van Huis, leidinggevende OnlyMX.com:

           

“Onder vrienden en mede-crossers merkte ik dat er vraag was naar een no-nonsense webshop op nederlandse bodem. Een overzichtelijke webwinkel met een mooi assortiment en ondersteuning bij vragen en problemen. Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar voor technische vragen en hulp bij het zoeken naar specifieke onderdelen of kleding. We zijn hier om jou te helpen”

 

OnlyMX.com is onderdeel van Motorcycles United B.V. , het bedrijf achter www.caferaceronderdelen.nl, www.choppershop.com, www.caferacerwebshop.com en www.motorcyclesunited.eu.Hierbij is er de afgelopen jaren al aardig wat kennis opgedaan en weten ze hoe het is een webshop te runnen.

 

Reinoud Tjallema, oprichter Motorcycles United:

 

“We proberen de site zo compleet mogelijk te maken, zonder onoverzichtelijk te worden. Het gaat echt om het centraal zetten van de klant zoals we dat bij onze andere shops ook doen en daarom ruim een 9 scoren uit pakweg 5000 reviews! Zaken als levertijd (tot 21:00 bestellen), informatie (bloggen/video) en bereikbaarheid (6 dagen per week) helpen hier echt aan mee”

 

Met OnlyMX.com wordt er platform neergezet waarbij jij, als MX of Supermoto rijder, je vragen kunt weg laten nemen en de beste service en parts vinden die je verdient!

 

We breiden uit op basis van feedback en passie; dus als je onze service wilt ervaren, maar het onderdeel nog niet vindt?

Geef maar een gil, en OnlyMX.com regelt het!


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
De Roo Campers
Moto Master
Sigmans Motoren
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
MX Stage Nederland
Honda
Auto Valk